Fiscul dâmboviţean, încasări foarte bune! | TargovisteNEWS

Fiscul dâmboviţean, încasări foarte bune!

emilian-rusu„S-au înregistrat depăşiri ale colectării comparativ cu programul pe bugetele sociale administrate de ANAF. Astfel, la bugetul asigurărilor sociale de stat veniturile colectate, în sumă de 238,05 milioane lei, au fost cu 24,75 milioane lei (+11,6%) mai mari decât programul transmis.

La Bugetul Fondului naţional unic de asigurări de sănătate veniturile colectate, în sumă de 117,76 milioane lei, au fost cu 7,51 milioane lei (+6,81%) mai mari decât programul transmis, iar la Bugetul asigurărilor pentru şomaj veniturile colectate, în sumă de 9,36 milioane lei, au fost cu 0,75 milioane lei (+8,71%) mai mari decât programul stabilit initial.

La sfârşitul lunii august 2017, înregistram în evidenţele noastre un număr de 101 deconturi de TVA cu opţiune de rambursare nesoluţionate. Dintre acestea doar 18 înregistrau un termen de soluţionare mai mare de 45 de zile, toate având însă decizii de rambursare emise care urmau a fi programate la decontare în luna septembrie 2017”, a declarat ec. Emilian Rusu, şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa.

Life-Style

Oaspeții de la Răvăşitul oilor, ademeniți cu pastramă de oaie, mămăligă și brânză de burduf!

Odată cu venirea toamnei, bacii coboară turmele din munți și aduc cu ei produse delicioase. La Runcu a devenit deja o tradiție ca la mijlocul lunii septembrie, pe dealul de la marginea localității, să fie păstrat obiceiul numit “răvășitul oilor”. Și cum ciobanii pun pe tarabe bulz, pastramă ori urdă, turiștii se grăbesc să guste [...]