Fiscul dâmboviţean, încasări foarte bune! | TargovisteNEWS

Fiscul dâmboviţean, încasări foarte bune!

emilian-rusu„S-au înregistrat depăşiri ale colectării comparativ cu programul pe bugetele sociale administrate de ANAF. Astfel, la bugetul asigurărilor sociale de stat veniturile colectate, în sumă de 238,05 milioane lei, au fost cu 24,75 milioane lei (+11,6%) mai mari decât programul transmis.

La Bugetul Fondului naţional unic de asigurări de sănătate veniturile colectate, în sumă de 117,76 milioane lei, au fost cu 7,51 milioane lei (+6,81%) mai mari decât programul transmis, iar la Bugetul asigurărilor pentru şomaj veniturile colectate, în sumă de 9,36 milioane lei, au fost cu 0,75 milioane lei (+8,71%) mai mari decât programul stabilit initial.

La sfârşitul lunii august 2017, înregistram în evidenţele noastre un număr de 101 deconturi de TVA cu opţiune de rambursare nesoluţionate. Dintre acestea doar 18 înregistrau un termen de soluţionare mai mare de 45 de zile, toate având însă decizii de rambursare emise care urmau a fi programate la decontare în luna septembrie 2017”, a declarat ec. Emilian Rusu, şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dâmboviţa.

Life-Style

Ziua internațională a muntelui

Ziua internațională a muntelui aniversată…la munte Declarată încă din 2003 ca „Zi internațională a muntelui”, data de 11 decembrie nu putea lipsi din calendarul expediționar al montaniarzilor dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park, ei efectuând, în weekendul anterior zilei (9-10 decembrie 2017) o reușită tură de iarnă pe potecile înzăpezite ale Bucegilor. După [...]