28 martie 2024
FIERBINŢI – Poliţist înjunghiat de hoţi cu ZECE lovituri de cuţit!

FIERBINŢI – Poliţist înjunghiat de hoţi cu ZECE lovituri de cuţit!

Un politist, de 32 de ani, din Fierbinti, a fost injunghiat noaptea trecuta de doi indivizi pe care i-a prins la furat chiar in timp ce ieseau din curtea lui. Omul legii a vrut sa-i imobilizeze pe infractori, dar acestia au devenit extrem de violenti. S-au napustit asupra lui cu pumnii, iar unul a scos un cutit si i l-a infipt politistului de zece ori in spate.

Era trecut de miezul noptii cand politistul se intorcea de la un cumnat pe care il ajutase la treburi. Cand s-a apropiat de casa a vazut cum doi necunoscuti tocmai ies din curtea lui cu un casetofon sub brat.

Politistul si-a dat seama ca are de-a face cu doi hoti, asa ca a vrut sa-i opreasa. Deloc impresionati ca au de-a face cu un om al legii, suspectii s-au napustirt asupra politistului, l-au lovit iar unul dintre ei a scos un cutit si l-a injunghiat.

Au disparut apoi in noapte. Cu ultimele puteri, politistul si-a sunat cumnatul care a venit imediat acolo i l-a dus pe ranit la spital unde se afla si acum.

Din fericire, spun medicii, este in afara oricarui pericol. Colegii politistului inceaca sa dea de urma agresorilor. Au un cerc de suspecti pe care i-au audiat ore-n sir.

“In apropierea locuintei am observat doua persoane care au sarit din incinta domiciliului meu. Am strigat dupa ei, m-am luat dupa ei, i-am prins in aproximativ o suta de metri si a fost o altecatie intre mine si cei doi. M-am batut cu ei, unul m-a intepat cu un cutit”, a declarat pentru MariusBUGA.ro agentul Ion Iorga.

“Eu l-am dus la spital. L-a lovit si dupa aceea celalalt l-a injunghiat in spate de mai multe ori. Pentru un casetofon…”, ne-a povestit Marius Traistariu, cumnatul politistului ranit.

“Puteam sa-l gasesc si mort, puteam sa-l gasesc si mort!”, plangea Ecaterina Iorga, mama agentului.

Medicii de la Gaesti au reusit sa-l stabilizeze pe politistul ranit, dar pentru investigatii amanuntite l-au trimis la spitalul judetean de la Targoviste.

“Prezenta plagi multiple pe partea posterioara a gatului si partea posterioara a toracelui. La nivelul umarului are o plaga destul adanca, aproape penentranta, putea sa-i puna viata in pericol”, ne-a precizat medicul Elena Olaru, managerul Spitalului Gaesti.

Daca vor fi gasiti atacatorii vor fi cercetati pentru ultraj si furt calificat si risca pana la 15 ani in spatele gratiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial