20 aprilie 2024
Fieni – Soţul, soţia şi amantul au ajuns “la cuţite”! “M-a ameninţat că mă împuşcă!”

Fieni – Soţul, soţia şi amantul au ajuns “la cuţite”! “M-a ameninţat că mă împuşcă!”

sfie1Casnicie cu scandal, la Fieni! O femeie, de 34 de ani, mama a doi copii, acuza ca a ajuns la disperare din cauza sotului bataus.

Reclamanta sustine ca omul alaturi de care a stat 15 ani o terorizeaza psihic si o loveste atat pe ea cat si pe fiica lor, eleva in clasa a noua.

Barbatul reclamat, padurar de meserie, recunoaste ca nu o duce bine alaturi de femeie, insa da vina pe ea.

El sustine ca femeia ii este infidela si ca vrea sa bage divort de el pentru un alt barbat…
sfieGABRIELA ISTRĂTESCU, soţia reclamantă: “Sotul meu, de ceva timp a inceput sa consume alcool mai mult ca de obicei, este violent atat fizic cat si psihic. M-a lovit cu piciorul cand a primit citatia de divort. Batai mai multe. Expusa la efort fizic exagerat, el statea cu paharul in mana, in pat si eu spargeam lemne. Fata este traumatizata”

sfie2Barbatul nu ascunde ca a mai avut ceva iesiri impotriva sotiei, dar spune ca niciodata nu s-a luat de ea fara motiv, mai ales ca are dovada ca il inseala cu un alt barbat

DOREL, soţul reclamat: “Le-ati lovit pe sotie si pe fiica? Nu, nu. Fetei i-am trecut mana prin par, iar sotia m-a imbrancit ea, sotia cauta sa o lovesc, ca nu mai poate convietui cu mine, ca am agresat-o fizic si psihic. Ca oricare, in orice familie, nu poate sa nuexiste certuri. Am iertat-o de n- ori. A mai fost si cu alti barbati”

Amantul sotiei recunoaste si el ca are o relatie cu femeia si ca se iubesc de doi ani. Toul dupa ce sotul ar fi chinuit-o ani la rand

sfie3EMANUEL STOIAN, amantul soţiei: “Imi spune mereu ca o bate, chiar acum de curand a batut-o. O controleaza, ca n-are voie sa plece, ca are copiii. M-a amenintat ca ma impusca, pune tiganii sa-mi dea foc pe unde ma vede”

Femeia a mers la politie si a depus o plangere impotriva sotului ei. Il acuza pe acesta ca a lovit-o atat pe ea cat si pe fiica lor. Anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele barbatului pentru loviri si alte violente

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial