Fieni – Femeia strivită de camionul cu lemne a murit la spital | TargovisteNEWS

Fieni – Femeia strivită de camionul cu lemne a murit la spital

Webp.net-resizeimage (2)Vin veşti negre de la Fieni. Femeia în vârstă de 62 de ani care a fost strivită de un camion cu lemne, la ieşirea din oraş, a decedat.

Din nefericire, medicii nu au mai reuşit să îi salveze viaţa. Biata de ea a fost pur şi simplu prinsă sub mastodontul de zeci de tone şi n-a mai avut nicio şansă.

Webp.net-resizeimage (1)Tragedia a avut loc în jurul orei 9, în această dimineaţă, pe DN 71, la ieşirea din Fieni către Moţăieni.

Victima, de fel din oraşul Fieni, mergea pe marginea drumului către Moţăieni, la casa părintească.

Webp.net-resizeimage (4)Într-o curbă periculoasă, şoferul unui camion de mare tonaj, care transporta lemne, a intrat în balans şi s-a răsturnat peste femeie.

La faţa locului s-au mobilizat forţe impresionante de la ambulanţă, pompieri şi SMURD.

Webp.net-resizeimage (3)După zeci de minute, salvatorii au scos-o la suprafaţă pe femeie. Aceasta nu era conştientă, dar avea puls.

Din păcate, nu după mult timp inima i-a cedat.

Webp.net-resizeimageŞoferul, de 31 de ani, este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

Localnicii şi cei care tranzitează zona spun că se aşteptau la o nenorocire din cauză că acolo zona este semaforizată din pricina unei lucrări lăsată de izbelişte de luni în şir.

 

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]