Festivalul Naţional “Ion Dolănescu”, între 22-23 septembrie | TargovisteNEWS

Festivalul Naţional “Ion Dolănescu”, între 22-23 septembrie

afis-ion-dolanescu-2018---targComunicat de presă

 

Pentru a aduce omagiul binemeritat vieţii şi carierei marelelui interpret Ion Dolanescu, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Primăria Municipiului Târgovişte, în parteneriat cu Fundaţia Culturală “Ion Dolănescu” şi Primăria Comunei Perşinari organizează, în perioada 22-23 septembrie 2018, cea de-a V-a ediţie a Festivalului Naţional “Ion Dolănescu”.

 

În data de 22 septembrie 2018, începând cu ora 17.00,  în localitatea natală a marelui artist – Perşinari – se va desfăşura un spectacol folcloric, In memoriam Ion Dolănescu, susţinut de Orchestra Populară ”Chindia”, condusă de Ionuţ Dumitrescu şi cunoscuţi interpreţi de muzică popular.

În data de 23 septembrie 2018, în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, începând ora 18.00,  va avea loc un extraordinar spectacol de muzică populară, în care vor evolua: Ioana și Ionuț Dolănescu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Traian și Valeria Ilea, Simona Dinescu, Nicolae Datcu și Diamanta Peterău. Aceștia vor fi acompaniați de Orchestra „Rapsozii Moldovei” condusă de Vitalie Dorin. Invitați speciali ai evenimentului sunt tenorul Florin Georgescu și Florin Ștefan, câștigătorul marelui premiu al Festivalului Naţional “Ion Dolănescu” de anul trecut.

 

 

 

Manager,

Ionuț Cătălin Lascaie

 

 

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]