Femeie ucisă când voia să se urce într-o mașină: „Uitaţi câti metri sunt de la batic până unde a dus-o” | TargovisteNEWS

Femeie ucisă când voia să se urce într-o mașină: „Uitaţi câti metri sunt de la batic până unde a dus-o”

accg3Sfârşit brusc pentru o femeie în vârstă de 81 de ani, din Gura Onciţei. Pensionara a fost spulberată de o maşină, în timp ce voia să urce într-un alt autoturism.

accg1Bătrâna avea o sacoşă plină cu pâine, iar nişte vecini au văzut-o şi au oprit să o ducă spre casă. Femeia nu s-a uitat cu atenţie când a traversat şi un vehicul a izbit-o în plin.

accg5Bătrâna era văduvă şi locuia singură. Îşi făcuse cumpărăturile la un magazin din sat şi se îndrepta spre casă. La un moment dat, vecinii ei care veneau cu o maşină au văzut-o şi au oprit să o ia.

accg4Șofer: „Am oprit ca să o iau şi, în momentul în care a reuşit să traverseze, a venit maşina şi a luat-o în plin. Avea sacul de pâine, e vecina noastră. De câte ori o vedeam pe drum, o luam.”

Soția șoferului: „Soţul a oprit ca să o luăm, am auzit buşitura. Soţul meu zice: „a omorât-o! ” A luat-o în plin. Uitaţi câti metri sunt de la batic până unde a dus-o. Are piciorul rupt, capul spart.”

accg6Şoferul de 53 de ani care a accidentat-o pe femeie spune că nu a mai avut cum să o evite, pentru că pur şi simplu aceasta a sărit brusc în faţa lui.

accg7Șofer: „A traversat, nu s-a asigurat, la un metru în faţa mea a făcut stânga, am luat-o în plin. A vrut să urce în maşină, cu un sac de pâine în spinare.”

accg8Martorii au sunat imediat la 112 . Manevrele medicilor nu au dat însă rezultat. Din păcate, femeia a suferit răni grave şi nu a mai putut fi salvată de medici. accgPoliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]