25 aprilie 2024

Femeie ucisă când voia să se urce într-o mașină: „Uitaţi câti metri sunt de la batic până unde a dus-o”

accg3Sfârşit brusc pentru o femeie în vârstă de 81 de ani, din Gura Onciţei. Pensionara a fost spulberată de o maşină, în timp ce voia să urce într-un alt autoturism.

accg1Bătrâna avea o sacoşă plină cu pâine, iar nişte vecini au văzut-o şi au oprit să o ducă spre casă. Femeia nu s-a uitat cu atenţie când a traversat şi un vehicul a izbit-o în plin.

accg5Bătrâna era văduvă şi locuia singură. Îşi făcuse cumpărăturile la un magazin din sat şi se îndrepta spre casă. La un moment dat, vecinii ei care veneau cu o maşină au văzut-o şi au oprit să o ia.

accg4Șofer: „Am oprit ca să o iau şi, în momentul în care a reuşit să traverseze, a venit maşina şi a luat-o în plin. Avea sacul de pâine, e vecina noastră. De câte ori o vedeam pe drum, o luam.”

Soția șoferului: „Soţul a oprit ca să o luăm, am auzit buşitura. Soţul meu zice: „a omorât-o! ” A luat-o în plin. Uitaţi câti metri sunt de la batic până unde a dus-o. Are piciorul rupt, capul spart.”

accg6Şoferul de 53 de ani care a accidentat-o pe femeie spune că nu a mai avut cum să o evite, pentru că pur şi simplu aceasta a sărit brusc în faţa lui.

accg7Șofer: „A traversat, nu s-a asigurat, la un metru în faţa mea a făcut stânga, am luat-o în plin. A vrut să urce în maşină, cu un sac de pâine în spinare.”

accg8Martorii au sunat imediat la 112 . Manevrele medicilor nu au dat însă rezultat. Din păcate, femeia a suferit răni grave şi nu a mai putut fi salvată de medici. accgPoliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial