Felicitări! 38 de elevi silitori au fost premiați la Târgoviște | TargovisteNEWS

Felicitări! 38 de elevi silitori au fost premiați la Târgoviște

Webp.net-resizeimage-236”A avut loc cea de-a patra editie a “Galei Performantei in Educatia Targovisteana”, o editie cu totul si cu totul deosebita!
Chiar daca ne confruntam cu pandemia de COVID-19, care si-a pus amprenta pe desfasurarea procesului educational sau poate tocmai din acest motiv, nu am vrut ca acest an sa treaca fara a ne arata pretuirea pentru performerii scolii targovistene, adevarate modele, copii si profesori, care prin munca si daruire, au devenit cei mai buni dintre cei buni.
In cadrul galei, am premiat 38 de elevi si profesori indrumatori, in urma obtinerii mediei 10 la Evaluarea Nationala sau la Bacalaureat, dar si a locurilor 1, 2, 3, precum si a mentiunilor, la olimpiadele si concursurile scolare nationale”, spune primarul Cristian Stan.
Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]