19 aprilie 2024
FC Aninoasa, probleme cu Concordia Chiajna! Final 1 la 3

FC Aninoasa, probleme cu Concordia Chiajna! Final 1 la 3

fcanFC Aninoasa a încheiat printr-o înfrângere al șaselea amical al verii. Gruparea din vecinătatea Târgoviștei nu a mai găsit gustul rezultatelor pozitive în apropiere de capitală și s-a înclinat în disputa cu Concordia Chiajna , cu scorul de 1-3.

Divizionara C dâmbovițeană a arătat bine aproape o repriză în fața ilfovenilor, iar apoi s-a înclinat în fața reprezentantei primului eșalon. Inițial, Aninoasa ar fi trebuit să evolueze împotriva “satelitului” ilfovean, dar antrenorul Emil Săndoi a decis să mizeze pe jucători de la prima echipă.

După încercările lui Penescu (21, 24), Neguț a irosit deschiderea scorului pentru dâmbovițeni, trimițând cu capul puțin pe lânga buturile lui Drăghia (34).

Cu trei minute înainte de pauză, Chiajna a preluat conducerea pe tabelă, prin reușita semnată de Constantinescu. Aninoasa a avut șansa de a restabili egalitatea la ultima fază a primei reprize, dar Calofir a ratat o lovitură de la 11 metri, obținută de Neguț, la un contact în careu cu Koenders.

Concordia a fost mai activă în atac și în actul secund, marcând alte două goluri, prin Răducanu (60) și Ciobanu (65). Pe final de joc, Aninoasa a încercat mai mult poarta adversă și a înscris golul de onoare prin Leotescu, pe pasa filtrantă al lui Dinu. Pentru a se ajunge la rezultate favorabile în noul campionat, Aninoasa trebuie să evolueze așa cum au făcut-o în primele 40 de minute cu Chiajna.

Vineri, de la ora 11.00, la Ploiești, echipa dâmbovițeană va evolua împotriva Astrei II, într-un nou test de verificare.

Concordia Chiajna FC Aninoasa 3-1 (1-0)

Marcatori: Constantinescu (42), Răducanu (60), Ciobanu (65)/ Leotescu (85).

Concordia: Drăghia Vagner, Lastro, Koenders, Tincu Constantinescu, Madeira, Cristea, Răzdan Rogoveanu, Răducanu. Au mai jucat: Ciobanu, Novacek, Marin, Bolozan, Asanache. Antrenor: Emil Săndoi.

Aninoasa: Priseceanu Marina, Coman, Pahonțu Grigorescu, Penescu D. Cernea, Calofir, Neacșu Călinescu, Neguț. Au mai jucat: I. Constantin, Ștefan, Rusu, V. Niculae, Dinu, I. Maican, Ș. Ion, F. Cernea, Leotescu, Diță. Antrenor: Cristian Bălașa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial