19 aprilie 2024
FC Aninoasa merge mai departe!

FC Aninoasa merge mai departe!

fcaniFC Aninoasa va reprezenta județul Dâmbovița în Liga a 3-a și în sezonul 2017-2018. Activitatea echipei noatre va continua în cele mai bune condiții și în noul sezon după ce lucrurile au revenit pe făgașul normal. Primăria Aninoasa și Consiliul Local Aninoasa au făcut eforturi deosebite pentru a sprijini în continuare activitatea echipei de fotbal.

După ultima ședință, la care au luat parte reprezentații Primăriei Aninoasa, conducerea administrativă a clubului, staff-ul tehnic și jucătorii s-a luat hotărârea ca FC Aninoasa să meargă mai departe la nivel național.

Pe această cale anunțăm suporterii, sponsorii și apropiații formației noatre să fie în continuare alături de noi pentru că FC Aninoasa va ține în continuare steagul sus la nivelul Ligii a 3-a. În perioada imediat următoare se vor stabili obiectivele pentru noul sezon competițional.

barbColaborarea dintre FC Aninoasa și Alexandru Bărboiu a luat sfârșit. Goal-keeperul a decis să numai continue activitatea fotbalistică la echipa din vecinătatea Târgoviștei pentru a merge la Emblem II Alesund, formație din eșalonul 4 din Norvegia. După aproape trei sezoane și peste 70 de meciuri jucate, portarul de 29 ani s-a despărțit cu greu de Aninoasa. “Am jucat la un club unde m-am simțit foarte bine.

Aici am avut sprijin din partea tuturor, dar acum a venit momentul să plec în altă parte. Mulțumesc tuturor pentru perioadă petrecută aici și doresc mult succes Aninoasei în noul sezon. Aninoasa îmi va rămâne mereu în suflet”, a declarat goal-keeperul. Bărboiu a evoluat în ultimul sezon pentru Aninoasa în 23 de meciuri, bifând un total de 1851 de minute în teren. Portarul și-a trecut în cont, în 2015, promovarea în Liga a 3-a, cu gruparea din apropierea Târgoviștei.

FC Aninoasa îi dorește lui Bărboiu mult succes în carieră.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial