19 aprilie 2024
FC Aninoasa a obținut toate punctele cu Steaua București II

FC Aninoasa a obținut toate punctele cu Steaua București II

fc-aniFC Aninoasa a terminat într-o notă pozitivă stagiunea 2016-2017 a Ligii a 3-a. La ultima reprezentație a sezonului, gruparea din apropierea Târgoviștei a obținut toate punctele cu Steaua București II, într-un meci susținut în deplasare. Elevii lui Cristian Bălașa au trecut de formația din capitală cu scorul de 1-0, la capătul unui gol marcat de golgeterul Tibi Calofir. Atacantul Aninoasei a semnat reușita câștigătoare la sfârșitul primului sfet de oră al întâlnirii, când a înscris fără speranțe în poarta lui Dobre, pe o respingere a unui fundaș advers. Succesul cu Steaua II a fost unul meritat de dâmbovițeni, după ce au dominat în cea mai mare parte ostilitățile din teren. Aninoasa a avut în mai multe rânduri posibilitatea de a majora scorul, dar Neguț et comp. s-au jucat cu ocaziile la buturile lui Dobre. După gol, Marina (38), Rusu (42), Neguț (45), Călinescu (54), Neaga (65) și Maican (85) s-au aflat aproape de a dubla avantajul, dar nici unul nu a reușit să introducă mingea în plasa porții adverse. Steaua II a avut o singură ocazie pe spațiul porții lui Priseceanu, cap Dinu, în debutul jocului. În schimb, Simion (27, 41), M. Mihai (45), Raiciu (66) și Rădan (70, 76), au expediat balonul pe lângă ținta căutată. Aninoasa a terminat sezonul pe locul 11, cu 37 de puncte acumulate, după victoria cu Steaua II. Mai mult de atât, în tur, cât și în retur, trupa lui Bălașa a fost net superioară “satelitului” de la Steaua, obținând de fiecare dată maximum de puncte.

Steaua București II FC Aninoasa 0-1 (0-1)

Marcator: Calofir (17).

Steaua II: Dobre Pham, Dinu (24 Mehedințu), Gavrilă (63 R. Mihai), Nicola Mihalcea (84 Pal), Raiciu, Vlad, Simion – Ivan (59 Rădan, M. Mihai. Antrenor: Ion Toma.

Aninoasa: Priseceanu (84 Bărboiu) Marina, Neaga, Coman, Cernea (72 Huțușoru), Călinescu, Rusu (70 Neacșu), Ștefan, Grigorescu Calofir (72 Maican), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion “FC Metaloglobus”. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Marius Naidin (Pitești) Attila Szabo (Odorheiu Secuiesc), Nicușor Marin (Suseni AG). Observatori FRF: Adrian Vidan (București) și Gabriel Oprea (Snagov).

Cartonașe galbene: Ivan (53/ Cernea (66), Calofir (71), Marina (75).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial