25 aprilie 2024
Exploziv! Dobă oferă un indiciu…sexi pe speța Dikeoulakos! Olguța Masilionene

Exploziv! Dobă oferă un indiciu…sexi pe speța Dikeoulakos! Olguța Masilionene

doba2Ediție explozivă a emisiunii Sport Show, luni seară, la Columna TV. În studio a fost prezent Ciprian Prisăcaru, președintele CSM Târgoviște, iar prin telefon au intervenit Ciprian Iugulescu, fostul președinte, și Marius Dobă, fostul administrator. Doar ultimul a acceptat să vorbească pe speța Dikeoulakos și a împins discuția într-o direcția interesantă. „De ce nu a scris nimeni și despre Olga Masilionene, team managerul echipei de baschet din acel sezon, 2012-2013? Eu eram administratorul clubului și nu am avut treabă cu echipa de baschet. Mai târziu m-a rugat cineva să preiau poziția de team manager, dar pe plan intern, privind colaborarea cu Federația. Olga și conducerea clubului s-au ocupat atunci de acest caz, Ciprian Iugulescu era președinte”.

Olga și Ciprian cunosc răspunsurile

Iar Dobă se pare că știe ce spune, dacă navigăm puțin prin arhiva cotidianului Jurnal de Dâmbovița. „Dikeoulakos a plecat în Grecia și nu am idee dacă se mai întoarce la echipă. Știu că a vorbit cu Olga Masilionene (team manager) și cu Ciprian Iugulescu (președinte), aflați mai multe de la ei”, declara fizioterapeutul Christos Poulis. În timp ce site-ul totalbaschet îl cita pe Gabriel Boriga, pe atunci primarul Târgoviștei. „Tocmai am băut o cafea cu antrenorul grec în Târgoviște. Vom termina cu bine sezonul din punct de vedere financiar, mai mult decât atât, o să ne atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus”. Fostă jucătoare a clubului târgoviștean, bielorusa Masilionene a revenit în septembrie 2012 ca team manager, perioadă care coincide cu momentul plecării cu scandal a antrenorului grec, George Dikeoulakos.

Iugulescu și Prisăcaru l-au sărit pe Boriga

Marius Dobă a adus asigurări că în perioada în care a coordonat activitatea echipei de baschet din Târgoviște nu s-a mers pe contracte în format dublu (Primărie – Federație) și nici pe carduri fantomă. „Din momentul în care m-am ocupat eu de baschet, nu s-a pus problema unor contracte duble, dar nu am auzit de așa ceva nici înainte. Cât despre carduri emise pe numele jucătoarelor, fără acordul lor, este imposibil. Nicio bancă din lume nu face așa ceva”. Iugulescu s-a limitat să vorbească doar pe subiectul Asociației Județene de Volei Dâmbovița, al cărui președinte este, recunoscând că nu i-a propus și lui Boriga să facă parte din proiect. Cum nici Ciprian Prisăcaru nu a menținut o colaborare pe echipa de volei cu fostul primar, motivând că există un om angajat în club care să se ocupe de această activitate, Dragoș Bizdrigheanu, numit team manager. Rămâneți pe SportImpact.ro, pentru a afla și o reacție a lui Gabi Boriga!

 

sursa – sportimpact.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial