25 aprilie 2024
Explozie puternică în locuința unei familii din Produleşti! Fetiță de doi ani, cu arsuri grave

Explozie puternică în locuința unei familii din Produleşti! Fetiță de doi ani, cu arsuri grave

explo4Doi soţi din Produleşti şi fetiţa lor de doi ani şi jumătate au fost la un pas de moarte în urma unei explozii. Se pare că totul ar fi pornit de la o fisură la furtunul care alimenta butelia, de la bucătărie. Femeia şi copilul au ajuns la spital.

explo3O bubuitură puternică a zguduit casa în care locuiesc cei doi soţi de 26 şi 27 de ani cu fetiţa lor, povestesc vecinii, care, ajunşi acolo, au găsit geamurile sparte.

explo2A avut o pierdere de gaze la butelie, a simţit mirosul de gaze de acolo, a deschis un geam ca să iasă mirosul de gaze şi într-un minut s-a produs explozia. Am înţeles că a fost fisurat furtunul de la butelie”, povestește un martor.

explo8În urma deflagraţiei cu toţii au suferit arsuri şi au avut nevoie de îngrijirile medicilor.

explo7Fetiţa şi mama ei au fost transportate de urgenţă cu ambulanţa la un spital din capitală, unde au primit îngrijiri medicale. Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde doctorii i-au acordat îngrijiri şi l-au trimis la domiciliu.

explo6explo5Bărbatul de 27 de ani a rămas în casa unor rude, iar soţia şi fiica lui se află sub strictă supraveghere a medicilor. Din fericire, spun doctorii, cele două sunt în afară primejdiei.

În urma exploziei unei butelii de gaze, cu arsuri de gradul doi, pe membrul superior drept, membrul inferior stâng, în regiunea subrotuliană”, a explicat Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului judeţean de Urgenţă Târgovişte.

exploÎntre timp, poliţiştii şi pompierii continuă acheta pentru a stabili cu exactitate ce a produs explozia.

Sursa: Pro TV

explo1

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial