Explozie devastatoare. Un bărbat, de 41 de ani, a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului | TargovisteNEWS

Explozie devastatoare. Un bărbat, de 41 de ani, a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului

exp5O casă din județul Prahova este de nelocuit după ce a fost zguduită de o explozie nimicitoare. Din construcție au mai rămas câțiva pereți care stau să cadă, iar proprietarul se află în stare critică la spital.

exp9Bărbatul în vârstă de 41 de ani se afla singur în casa lui din comună Bucov, în momentul în care a avut loc explozia. exp8Speriaţi de bubuitură, vecinii s-au mobilizat şi au încercat să acorde primul ajutor.

exp3Femeie: “A fost dezastru, am zis că e cutremur.”

Reporter: S-a auzit bubuitura mare?
Bărbat: Mare, mare! S-a simţit în pat.

exp10Oamenii l-au găsit pe proprietar grav rănit, printre dărâmături.

Bărbat: “Ardea o pernă, salteaua la pat şi un prelungitor. Am intrat, am stins acolo, toată curtea era plină de pereţi, de geamuri, peste tot. exp4El era lipit de casă, l-a scos la poartă, nu ştia de el, era ars pe cap, pe mâini.”

exp2Mai multe echipaje de pompieri şi o ambulanţă au ajuns în scurt timp la fatza locului.

expBărbatul de 41 de ani a suferit răni grave, are arsuri pe aproape 80 la sută din suprafaţa corpului. exp1În stare critică a fost adus aici, la spitalul judeţean din Ploieşti, însă medicii au decis să fie trimis la o clinică din Capitală.

exp8Deflagraţia nu a distrus doar casa bărbatului. Mai multe locuinţe din apropiere au fost afectate de suflul exploziei.

exp6În plus, bucăţi din pereţii casei care a fost pusă la pământ de explozie se sprijină acum de o locuinţă aflată la câţiva metri, iar proprietarii se tem că a fost afectată structura de rezistenţă a clădirii. Oamenii spun că au cerut ajutor autorităţilor locale pentru a înlătura resturile.

exp7Femeie: “Pericolul e să se prăbuşească calcanul de la casă. În ultima perioadă devenise foarte neglijent.”

Potrivit anchetatorilor, o acumalare de gaze ar fi cauza exploziei.

sursa – Pro TV