20 aprilie 2024
Experienţă traumatizantă pentru o bonă de 29 de ani, din Nepal. Ce a păţit pe o stradă din Găeşti

Experienţă traumatizantă pentru o bonă de 29 de ani, din Nepal. Ce a păţit pe o stradă din Găeşti

bon3Experienţă traumatizantă pentru o bonă de 29 de ani, din Nepal. Femeia, care se afla pe o stradă din Găeşti, Dâmboviţa, împreună cu fetiţele gemene de care are grijă, a fost atacată de un un recidivist, nu de mult eliberat din penitenciar.

bon5Victima povesteşte că necunoscutul a început să o atingă în zonele intime şi ar fi vrut să o violeze. Cu greu biata femeie a reuşit să scape de el. Un jandarm l-a surprins apoi pe individ în alt cartier, în timp ce făcea gesturi obscene în public.

bonIndividul are 51 de ani şi a mai stat după gratii 7 ani, pentru viol. Bărbatul este bănuit că ar fi agresat sexual pe stradă o tânără, originară din Nepal, care lucrează ca bonă pentru o familie din Găeşti. Femeia povesteşte că plimba cu căruciorul gemenele de 2 ani, pentru care a fost angajată, când s-a trezit atacată de la spate.

bon6Bona: ”M-a prins pe la spate, m-a atins, m-a întors şi am văzut că avea pantalonii daţi jos, era dezbrăcat. M-a întrebat în româneşte – vrei, vrei? I-am spus că o să sun la poliţie, a vrut iar să mă prindă.”

bon4Imediat după atac, agresorul a luat-o la fugă, dar un jandarm care se afla la fereastra apartamentului său l-a văzut în ipostaze pornografice.

Plutonier major Mihail Pascaliu: ”Am observat o persoană de sex masculin care făcea semne obscene, se afla foarte aproape de nişte copii care se jucau în parcare. Am coborât, l-am întrebat de ce face asta şi m-a întrebat ce mă interesează pe mine.”

bon2Rudele copiilor sunt șocate de cele petrecute.

Suspectul a fost încătuşat şi este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa. bon1Magistraţii au decis însă să fie cercetat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial