28 martie 2024
Exclusivitate! Paranghelie lângă biserica de la Hulubeşti! “E lucrarea SATANEI!”

Exclusivitate! Paranghelie lângă biserica de la Hulubeşti! “E lucrarea SATANEI!”

paranghe1A fost paranghelie de zile mari, ieri dupa-amiaza, langa biserica din Hulubesti!

In timp ce in biserica mai multi preoti tineau o slujba speciala, de ziua Crucii, afara bubuiau boxele cu vocile lautarilor.

paranghe6Satul s-a impartit in doua. Enoriasii si preotii erau foc si para pe primar si pe oamenii lui, din cauza ca au chefuit in timp ce ei aveau nevoie de liniste sa se roage, iar pe de alta parte edilul sef spune ca n-a fost anuntat de slujba de maslu, asa ca a petrecut cum a stiut mai bine alaturi de satenii care il simpatizeaza…

paranghe2“Sa traiasca primaru’, sa traisca primaru’, ma! Sa traisca primaru’!”, tipa de mama focului un petrecaret.

 “Si-a batut joc de noi! Sase preoti au fost la aceasta slujba, si-a batut joc de noi! nu s-a auzit deloc!  Rusine sa-i fie! Nu trebuie sa mai fie primar!”, credea Eugenia Sora, enoriasa.

paranghe3“Pacat mare a facut, mamica! Cel mai mare pacat! A facut cea mai mare nenorocire!”, striga o alta enoriasa suparata.

Primarul localitatii spune ca n-a incalcat nicio regula si ca petrecerea a fost data in cinstea celor care trudesc in timpul saptamanii.

paranghe“Romanul stie sa se distreze, de maine incepe sa munceasca! N-am stiu ce face preotul, primaria n-a cunoscut ce se intampla in biserica…”, a declarat primarul Adrian Chirita.

“Cand e vorba de taina Sfantului Maslu nu trebuie sa miste nimeni, nici in drepta, nici in stanga.

paranghe4Sa pui lautarii sa zbiere sa ne acopere pe noi… Lucrarea lui satana… Si-n duminica sfantului Maslu…”, ne-a declarat unul dintre preotii prezenti la slujba.

paranghe5Paranghelia n-a ramas nesanctionata. Oamenii legii au decis sa-l amendeze pe primar cu o mie de lei pentru adunarea care a tulburat linistea credinciosilor.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial