20 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE! DICHIU: Un cioban şi-a pus capăt zilelor după ce mama sa, de 75 de ani, şi-a luat un partener cu 30 de ani mai tânăr!

EXCLUSIVITATE! DICHIU: Un cioban şi-a pus capăt zilelor după ce mama sa, de 75 de ani, şi-a luat un partener cu 30 de ani mai tânăr!

Certurile tot mai dese cu mama sa, dar si neajunsurile de zi cu zi l-au impins la moarte, pe un barbat de 55 de ani, din Dambovita!

Omul era suparat ca femeia, de 75 de ani, il adusese in casa lor pe un barbat cu 30 de ani mai tanar si asa devenisera subiect de barfa pentru vecinii si rudele lor.

Barbatul muncea la o stana din zona Dichiu, in Bucegi, in apropierea careia a decis sa-si ia si viata

“Era prea iesita din comun. Hai ca daca mai avea el vreo 50 de ani… Da la 70 si ceva de ani, o cauta moartea si ea umbla cu unul de 40…”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Victor Brezeanu, un apropiat al victimei.

Relatia dintre mama ciobanului si un barbat de 42 de ani a iscat dispute aprinse printre vecini. Unii susotesc pe la colturi ca prietenia dintre cei doi nu era normala, iar asta il deranja teribil pe fiul batranei

“Probleme avea cu mama lui. Ce fel de probleme? Nu stiu, discutiile intre ei. Se certau? Da. Ii auzeati des certandu-se? Ii mai auzeam. N-am vrut sa ma bag”, ne-a marturist Victoria Brezeanu, cumnata victimei.

Apropiatii ciobanului povestesc ca tanarul pe care batrana il adusese acasa era cunoscut ca fiind violent si pus pe scandal

“Zice ca cel care ar mai fi stat la el ar mai fi facut scandal, ar mai fi facut si d-aia…”, a auzit Vasile Patru, vecin.

“Intotdeauna cand bea era scandal la ei acolo. Ce se intampla intre ei, din ce cauza era scandalul nu mai cunosc. De o luna n-a mai venit pe casa, ca in ultimul timp sa aud ce s-a intamplat…”, isi amintea Ion Brezeanu, cumnatul victimei.

Dupa decesul fiului, batrana a plecat de acasa, sa scape de barfele pe seama ei.

“Se certa cu mama dansului, inteleg… Se certa, ca aia ca a luat un pustiulet d-asta de vreo 40 de ani. Si nu-i convenea dansului? Nu!”, ne-a povestit Victor Brezeanu.

“O echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului. in acest moment se efectueaza cercetari pt a se stabili cauzele care au dus la decesul barbatului”, ne-a precizat agentul Raluca Trandafir, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Omul a lasat in urma o fiica de 19 ani

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial