25 aprilie 2024
EXCLUSIVITATE: Caz şocant la Târgovişte! A fost externat din spital, iar la câteva minute A MURIT PE STRADĂ!

EXCLUSIVITATE: Caz şocant la Târgovişte! A fost externat din spital, iar la câteva minute A MURIT PE STRADĂ!

Caz socant aseara la Targoviste, unde un batran de 85 de ani si-a dat ultima suflare pe strada, la doar cateva minute dupa ce medicii l-au trimis acasa, din spital.

Omul a cazut la pamant si chiar daca a fost preluat imediat de o ambulanta, a murit la scurt timp in aceeasi unitate spitaliceasca din care plecase.

Rudele barbatului sunt revoltate si nu inteleg de ce doctorii l-au externat, daca era intr-o stare atat de proasta.

Familia se gandeste sa faca mai intai o plangere la colegiul medicilor, apoi la politie.

“De un sfert de ora a plecat din spital. A plecat din spital ca nu este nevoie de internare si uitati a murit omul pe strada!”, striga Ion Mitoiu, fiul victimei.

S-au scurt momente dureroase pentru rudele victimei, care au vazut cum batranul de 85 de ani se stinge chiar sub ochii lor.

“Am primit un telefon, ca este foarte rau, nu poate sa mai vorbeasca, i s-a strambat gura. I s-a facut un tomograf, un EKG, i s-a pus ca este in regula, poate sa mearga acasa.”, ne-a declarat Georgeta Mitoiu, nora victimei.

Batranul s-a internat ieri la pranz, pentru ca se simtea foarte rau. Din scrisoarea medicala cu care pacientul a iesit din spital reiese ca i s-au facut analize de sange si un examen tomograf. Medicul neurolog i-a prescris medicamente pentru tulburari cerebrale si insomnie.

Batranul a plecat seara singur acasa, pe jos, pentru ca statea aproape de spital. Numai ca, pe drum, i-a facut rau si a cazut pe strada, inconstient.

Reprezentantii spitalului spun ca au facut tot ce era nevoie pentru pacient, si in orele petrecute acolo – batranul nu le-a mai spus ca s-ar simti rau.

“A venit din timpul zilei si a fost aici consultat de medicul de la urgente si medicul neurolog. A fost perfuzat, apoi trimis acasa, nu stiu daca cu reteta sau conduita terapeutica”, ne-a precizat dr.Silviu Gotea, medic specialist in cadrul UPU Targoviste.

O ancheta urmeaza sa faca lumina in acest caz, daca medicii se fac sau nu vinovati de moartea batranului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial