29 martie 2024
EXCLUSIV! “MURIM CU ZILE!” Bărbat cu arsuri grave pe corp, refuzat să fie transferat la un spital de specialitate! VIDEO

EXCLUSIV! “MURIM CU ZILE!” Bărbat cu arsuri grave pe corp, refuzat să fie transferat la un spital de specialitate! VIDEO

arss2Situatie complicata pentru un pacient de la spitalul judetetan din Targoviste. Omul a fost internat cu arsuri pe aproape 40 la suta din suprafata corpului.

Medicii au cerut sa fie transportat la un spital din Bucuresti, insa Ministerul Sanatatii ar fi anuntat ca nu este cazul, pentru ca ar avea arsuri doar pe 25 la suta din suprafata corpului.

arssImediat dupa incident, barbatul a fost transportat la spitalul judetean din Targoviste. Medicii au decis ca trebuie sa fie transportat la o clinica din Capitala, unde poate fi tratat corespunzator. Solicitarile au ramas insa dupa 24 de ore fara un raspuns. Pe de alta parte, Ministerul Sanatatii a transmis ca nu ar fi cazul ca pacientul sa fie transportat la alt spital pentru ca ar avea arsuri doar pe 25 la suta din suprafata corpului.

Dr. Elena Firoiu, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste: “A suferit arsuri pe aproximativ 40 la suta din corp, pe cap, pe gat, pe fata, pe membre, pe toracele anterior si posterior si pe membrele inferioare. Este intr-o stare grava.”
Reporter: “Viata ii este in primejdie?”
Dr. Elena Firoiu: “Potential, da. Riscul cel mai mare ar fi de suprainfectie.”

Barbatul, de fel din Prahova, muncea cu ziua la niste fermieri din Dambovita. Ii ajuta sa stranga recolta de varza de pe camp si primea in schimb mancare, cazare si bani.

arss3arss1Martor: “Un baiat care venise sa munceasca, sa castige o paine. Isi daduse foc. Era baut, intr-adevar. L-a salvat vecinul, s-a ars si el pe maini. Am desfiintat spitale si acum nu mai avem locuri, murim cu zile in tara asta.”

Vecina: “A fost la camp cu ei, a taiat la varza, ce o mai fi facut el. Cum ii dadea un ban in mana…”

Incercand sa il salveze pe cel care s-a autoincendiat, proprietarul casei a suferit si el arsuri, insa nu a ramas internat.

Barbatul se afla acum la sectia de Terapie intensiva, a Spitalului Judetean din Targoviste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial