16 aprilie 2024
EXCLUSIV! Moarte învăluită în mister, la Moreni! O femeie de 44 de ani a fost găsită fără suflare, goală şi acoperită cu un cearceaf! VIDEO!

EXCLUSIV! Moarte învăluită în mister, la Moreni! O femeie de 44 de ani a fost găsită fără suflare, goală şi acoperită cu un cearceaf! VIDEO!

Moarte invaluita in mister, la Moreni! O femeie de 44 de ani a fost gasita fara suflare, in locuinta ei, cu vanatai pe corp, complet dezbracata si acoperita cu un cearceaf. Descoperirea macabra a facut-o un batran pe care femeia il ajuta la diverse treburi. Cand a vazut scenele de groaza omul a alertat autoritatile. Vecinii spun ca nu se mira ca s-a ajuns aici. Ei povestesc ca femeia practica prostitutia si ca vedeau in fiecare zi indivizi dubiosi intrand in apartamentul ei, unde scandalurile se tineau lant.

Vinerea neagra

Victima n-a mai dat niciun semn de viata de vineri noapte. Sambata, un prieten de familie a sunat-o incontinuu, dar in zadar. Omul a venit in aceasta dimineata la usa ei. Avea chei, asa ca a intrat in apartament. Ce avea sa vada l-a ingrozit de-a dreptul.

Imaginea mortii

“Cum ati gasit-o? Cu fata-n sus, cu un cearsaf alb, acoperita, se vedeau jumate de maini in afara cearceafului, vanata toata, cu sange la gura si pe la ochi”, a declarat pentru mariusbuga.ro Ion Milea.

Inceputul sfarsitului

Liliana Negoescu locuia singura, dupa ce in urma cu mai multi ani divortase de sot. Avea o fata, de 23 de ani, ce locuieste la bunici. Femeia a lucrat pana in primavara la o croitorie din oras. Firma a dat insa faliment, iar femeia a intrat in somaj. De atunci ar fi luat-o pe cai gresite si ar fi castigat bani din prostitutie.

Criminalul, om de langa casa?

“Banuiesc ca cineva din jur, d-aicea sa fi facut nenorocirea asta. Pe ce motiv, ce sa fi avut cu fiica dvs? Nu stim…”, spunea printre Lacrimi Dumitru Negoescu, tatal victimei.

Prostitutie si scandal

“Practica prostitutia, dar isi vedea de treba ei. Veneau barbati la dansa? Da, de la 10, 11 noaptea, faceau scandal”, spune Marian Oprea, vecin. “Am auzit ca o si bateau, nu-i mai plateau serviciile. A fost batuta si omorata. Mi-e mila de ea. Plina de sange…”, a declarat Ionut Popescu, un alt vecin.

Moarte suspecta

“Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. Au fost ridicate de la fata locului mai multe categorii de urme si mijloace de proba urmand ca la finalizarea necropsiei sa stabilim cauza mortii femeii”, a precizat insp.pr.Florina Udroiu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Politistii continua ancheta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial