19 aprilie 2024
EXCLUSIV! Jaf la Liceul de petrol din Moreni! N-o să-ţi vină să crezi cine sunt autorii!

EXCLUSIV! Jaf la Liceul de petrol din Moreni! N-o să-ţi vină să crezi cine sunt autorii!

S-a dat atacul la Liceul de petrol din Moreni!

Mai multe bormasini, flexuri, aparate de sudura si scule mecanice au disparut din atelierul liceului.

Cand au descoperit furtul, dascalii au alertat imediat politia. Oamenii legii au sosit la fata locului si au pornit pe urmele hotilor.

Nu mica avea sa le fie mirarea tuturor cand au aflat cine sunt autorii – doi elevi de clasa a zecea! Adolescentii de 16 ani s-au vazut nevoiti sa recunoasca furtul.

Politistii au gasit acasa la ei multe dintre bunurile furate din liceu. Au marturist cu seninatate ca voiau sa faca rost de bani si urma sa duca aparatura la fier vechi.

“Au intrat pe geamul de deasupra usii de acces in atelierul mecanic. Au furat aparatura si au iesit pe geam. Am ramas fara cuvinte cand am aflat ca hotii sunt chiar elevi de-ai nostri. Am recuperat mare parte din bunuri. Noroc cu politistii ca i-au gasit repede si nu au reusit sa le vanda”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro prof.Mariana Catinca, directorul Liceului de petrol Moreni.

Politistii au deschis dosar penal pe numele celor doi pentru furt calificat. Pedeapsa pentru aceasta infractiune porneste de la 3 ani pana la 15 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial