25 aprilie 2024
EXCLUSIV! Fetiţă de 4 ani, victimă în războiul părinţilor!

EXCLUSIV! Fetiţă de 4 ani, victimă în războiul părinţilor!

O fetita de patru ani este prinsa la mijloc in razboiul dintre mama si tatal ei! De doi ani, femeia si barbatul s-au tot plimbat prin judecata pentru a castiga custodia copilului. Instantele au dat decizii atat in favoarea mamei cat si a tatalui. Pana acum insa micuta a fost crescuta de barbat si de bunicii paterni.

Mama ei insa nu este de acord si a reusit sa obtina o hotarare definitiva de crestere a fetitei. Nu are nici conditii si va fi tinuta intr-un mediu cu multe vicii, acuza tatal, care spera prin orice mijloace sa nu-si vada copila luata din familie.

Barbatul a divortat de sotia sa in urma cu doi ani. Atunci femeia s-a mutat din Gaesti, unde locuia cu fetita, sotul si socrii ei, in Curtea de Arges, in casa natala. Au inceput un lung sir de procese la judecatorie, iar vestea ca fata va ajunge in cele din urma in familia femeii l-a disperat pe tata.

“Maica-sa are probleme psihice, avand nenumarate internari prin psihiatrie, tatal la fel, am martori care l-au vazut beat mort la proces, la Curtea de Arges. Sotia lucreaza, dar are si ea probleme, foarte depresiva. De cate ori a venit sa vada fetita a trebuit sa chem politia, m-a amenintat ca ma omoara”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro Adrian Carciumaru, tatal fetitei.

Femeia spune ca sotul ei nu are dreptate si ca ea isi poate ingriji fata fara nicio problema.

“Cum sa aiba de suferit? Eu credeti ca as fi tampita la cap sa lupt si sa insist sa-mi iau copilul daca ar fi asa? O iau langa mine pentru ca asa e normal, ca un copil sa creasca langa mine. Daca as fi fost constienta ca n-as fi fost capabila sa-mi cresc copilul as fi facut asta?”, ne-a marturisit femeia.

Fostii socrii ai femeii sunt convinsi insa ca nepoatei lor le va fi rau langa mama ei si langa bunicii materni din cauza dificultatilor din familia lor

“Nora mea e instabila psihic, am curaj sa spun treaba asta. Se dadea un pas inapoi, ramanea cu ochii-n tavan, se dadea trei pasi in dreapta, iar ramane asa, apoi trei pasi in stanga dupa care se intoarce si pleaca. Considerati ca nora nu ar putea sa aiba grija de copil? Niciodata!”, sustine Petre Carciumaru, fostul socru al femeii.

“Draga Mihaela, este copilul tau si nimeni nu ti-l va lua. Ea este invatata ca ea este mama ei, dar las-o aici unde s-a nascut si a trait si de unde nu a plecat niciodata si cand va vrea vine la tine fara sa avem noi tupeul sa-i spunem – n-ai ce cauta la mama ta”, i-a transmis Ioana Carciumaru fostei sale nore.

Tatal fetitei a cerut si sprijinul celor de la Directia Judetean pentru Protectia Drepturilor Copilului. Pasihlogii spun ca fetita va intra intr-un program de consiliere psihologica chiar in perioada urmatoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial