29 martie 2024
EXCLUSIV! Eleva PERVERSĂ! Şi-a scos prietena la un suc, dar le-a dat-o pe tavă violatorilor!

EXCLUSIV! Eleva PERVERSĂ! Şi-a scos prietena la un suc, dar le-a dat-o pe tavă violatorilor!

De o adevarata prietenie de cosmar i-a dat dovada o eleva de clasa a X a, de la un grup scolar din Targoviste, unei colege de-a sa cu doi ani mai mare! Adolescenta i-a propus fetei sa iasa la un suc in oras, dar in realitate ii aranjase unui barbat o intalnire cu aceasta. Individul avea insa un plan si mai diabolic. Isi chemase alti doi prieteni, undeva la marginea unei paduri. Acolo au dus-o pe eleva de clasa a XII-a, unde au batjocorit-o in fel si chip.

Dusa de nas…

Fata de clasa a mintit-o pe cea de XII-a ca este ziua ei si ca vrea sa-i faca cinste. In centrul Targovistei s-au intalnit cu un apropiat al adolescentei, un tanar de 23 de ani. Acesta le-a luat cu masina si s-au indreptat spre Sinaia. Individul a mai chemat acolo alti doi barbati, de 18 si 34 de ani. S-au oprit intr-o padure din Moroieni, unde au silit-o pe fata sa le satisfaca poftele animalice. Scapata din mainile atacatorilor, victima s-a dus glont la politie.

Conducerea grupului scolar, in stare de soc!

“Un incident deosebit de grav cu o eleva de clasa a XII a, care sub influenta unei colege considerata de ea prietena a fost invitata spunand ca este ziua ei, sa bea un suc. A plecat si a ajuns in alta parte unde din spusele elevei a fost violata de trei barbati”, a declarat pentru mariusbuga.ro prof.Florentina Pavel, directorul adjunct al grupului scolar unde invata cele doua eleve.

Consiliata de urgenta!

Dascalii de la grupul scolar unde invata cele doua sunt stupefiati. Nu le vine sa creada de ce a fost in stare eleva din clasa a X a. Diriginta fetei de clasa a XII a spune ca a solicitat sprijinul psihologilor pentru a o ajuta sa scape de frica indivizilor care au abuzat-o. “Este consiliata psihologic si de psihologul scolii si de un psiholog de la nivel judetean. Ce se incearca astfel? Sa o ajutam sa treaca pt ca este o trauma care probabil o va marca pentru o viata intreaga”, ne-a precizat prof.Marinela Barbu, diriginta victimei.

Atacatorii, dupa gratii!

“Politistii au identificat si retinut in scurt timp cei trei suspecti care au fost retinuti pe baza de ordonanta si fiind prezentati instantei de judecata pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventiva pt 29 de zile, pentru viol”, spune agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita. Daca vor fi gasiti vinovati, agresorii risca pana la 5 la 18 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial