18 aprilie 2024

Erasmus Open Doors, joi, în campusul Univeristăţii Valahia, la Târgovişte

erasmusCOMUNICAT DE PRESĂ

Universitatea “Valahia” din Târgovişte va organiza joi, 9 martie 2017, ora 12:00, în Campusul universităţii Corpul B, amfiteatrul 012, parter (Str. Aleea Sinaia, nr. 13), evenimentul Erasmus Open Doors.Cu această ocazie vor fi promovate oportunităţile de studiu şi practică pentru studenţi în cadrul programului european Erasmus+. Viitorii studenţi Erasmus+ vor avea oportunitatea de a se întâlni cu foşti studenţi Erasmus şi cu reprezentanţi ai universităţii.

Anul acesta sărbătorim 30 de ani de programe Erasmus în Europa şi 20 de ani în România. Toate universităţile partenere în programul Erasmus+ participă la eveniment, în mediul online şi offline.

Între orele 10:00 21:00, pagina de Facebook a programului Erasmus+ https://www.facebook.com/ErasmusPlusRO va găzdui contribuţii cu privire la oportunităţile oferite tuturor celor interesaţi de acest program prin fotografii, filme, intervenţii etc.

Campania de promovare pentru social media va fi precedată de un flashmob online în care doritorii vor fi invitați cu 24 de ore în avans (8 martie 2017, ora 10:00) să posteze la poza de profil fotografia Erasmus 30 cu invitația de a participa. Flashomob-ul va fi inițiat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/events/380337155658552/ .

De asemenea, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare în Domeniul Educatiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP) a lansat pe 22 februarie 2017 un concurs video Fii cu ochii pe Erasmus+. Este un concurs cu premii, iar realizatorii celor mai bune filme scurte pot câştiga un vouchere în valoare de 500 euro premiul I, 300 euro premiul II, sau 200 euro premiul III. Concursul este adresat foştilor, actualilor şi viitorilor studenţi Erasmus (http://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/260).

BIROUL COMUNICARE, IMAGINE ŞI RELAŢII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial