Elev tâlhărit la un liceu din Târgoviște! | TargovisteNEWS

Elev tâlhărit la un liceu din Târgoviște!

www.mariusbuga.ro_images_jand1Jandarmii care se aflau în patrulare în zona unui liceu aflat pe bulveradul Unirii din municipiul Târgoviște au fost sesizați de către un agent de ordine despre faptul că la nivelul  unității școlare există o problemă între doi elevi.

Având în vedere aspectele semnalate, jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un elev de clasa a IX-a fost deposedat de o sumă de bani de către un coleg mai mare, pe fondul unor neînțelegeri.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “furt”, iar cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

Life-Style

VIDEO! N-ai mai văzut aşa ceva! Puştiul care a uimit juraţii de la Românii au talent!

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de “omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA! Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este [...]