Elev tâlhărit la un liceu din Târgoviște! | TargovisteNEWS

Elev tâlhărit la un liceu din Târgoviște!

www.mariusbuga.ro_images_jand1Jandarmii care se aflau în patrulare în zona unui liceu aflat pe bulveradul Unirii din municipiul Târgoviște au fost sesizați de către un agent de ordine despre faptul că la nivelul  unității școlare există o problemă între doi elevi.

Având în vedere aspectele semnalate, jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un elev de clasa a IX-a fost deposedat de o sumă de bani de către un coleg mai mare, pe fondul unor neînțelegeri.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “furt”, iar cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

Life-Style

Oaspeții de la Răvăşitul oilor, ademeniți cu pastramă de oaie, mămăligă și brânză de burduf!

Odată cu venirea toamnei, bacii coboară turmele din munți și aduc cu ei produse delicioase. La Runcu a devenit deja o tradiție ca la mijlocul lunii septembrie, pe dealul de la marginea localității, să fie păstrat obiceiul numit “răvășitul oilor”. Și cum ciobanii pun pe tarabe bulz, pastramă ori urdă, turiștii se grăbesc să guste [...]