Elev tâlhărit la un liceu din Târgoviște! | TargovisteNEWS

Elev tâlhărit la un liceu din Târgoviște!

www.mariusbuga.ro_images_jand1Jandarmii care se aflau în patrulare în zona unui liceu aflat pe bulveradul Unirii din municipiul Târgoviște au fost sesizați de către un agent de ordine despre faptul că la nivelul  unității școlare există o problemă între doi elevi.

Având în vedere aspectele semnalate, jandarmii s-au deplasat în zona indicată, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un elev de clasa a IX-a fost deposedat de o sumă de bani de către un coleg mai mare, pe fondul unor neînțelegeri.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru fapta de “furt”, iar cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărilor.

 

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

Life-Style

„Oxigen pentru generaţiile viitoare”, la Răcari!

Sute de puieţi au fost plantaţi între Răcari şi Ghimpaţi, la iniţiativa primarului Marius Caraveţanu şi a echipei sale. Organizatorii s-au ghidat după motto-ul „Oxigen pentru generaţiile viitoare”, iar acţiunea s-a bucurat de un real success. Alături de cei de la primăria Răcari au venit o mulţime de elevi, profesori, dar şi angajaţi ai Direcţiei [...]