20 aprilie 2024
Elev de 15 ani, bătut şi umilit într-un liceu din Târgovişte

Elev de 15 ani, bătut şi umilit într-un liceu din Târgovişte

elet1Scene violente s-au derulat într-o clasă din liceul de transporturi auto Târgoviște. Un elev de 15 ani a fost umilit și bătut de un coleg cu un an mai mare, iar un alt băiat a filmat totul și a postat imaginile pe internet.

elet6Copiii sunt din familii dezorganizate și sunt în grija statului. După tot acest scandal, polițiștii și asistenții sociali au declanșat anchete și urmează să stabilească de ce s-a ajuns la acest episod violent.

elet3Elevii învață în clasa a noua a liceului de transporturi auto din Târgoviște. Într-una dintre pauze, un adolescent de 16 ani l-a obligat pe un coleg de-al sau, de 15 ani, să facă flotări și genoflexiuni, spre amuzamentul celor prezenți.

eletIar la un moment dat, elevul este îmbrâncit și lovit. Un alt coleg a înregistrat scenele cu telefonul mobil, apoi le-a răspândit pe internet. Așa au aflat și dascălii de ispravă lor.

elet4Prof. Ileana Nicolăescu, directorul Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Târgovişte: „Unul dintre elevi incită la violență fizică, situație care degenerează într-un act pur și simplu de violență între doi elevi din clasa respectivă.”

elet2Conducerea liceului spune că scenă s-a petrecut în pauză, cu ușa închisă, iar profesorul de serviciu nu a avut cum să afle despre incident.

elet5Claudia Merduș, diriginta elevilor: „Am vorbit cu cei implicați, i-am mustrat cum prevede regulamentul, fiecare prezintă altă varianta. L-au filmat pe unul dintre colegi, au vrut să îl denigreze în fața clasei. Sunt copii-problemă, copii cu comportament deviant uneori”

elet7sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial