Eleganță, stil, rafinament! S-a deschis Maya Luxury, magazinul unde găsești ce-ți place | TargovisteNEWS

Eleganță, stil, rafinament! S-a deschis Maya Luxury, magazinul unde găsești ce-ți place

mayaEleganță, stil, rafinanament! S-a deschis Maya Luxury, magazinul unde găsiți tot ceea ce vă place.

Vizitați Maya Luxury, în Parcul Industrial Priboiu, de luni până vineri, de la ora 8 la 17.

Articole de cea mai bună calitate, prețuri fără concurență și o atmosferă occidentală, la Maya Luxury.

maya1Ce este Maya Luxury?

MAYA LUXURY CLOTHES – ESTE UN DEPOZIT OUTLET CARE COMERCIALIZEAZA HAINE EN GROS PROVENITE DIN SURPLUSURILE DE COMENZI SAU LICHIDARILE DE STOC ALE CELOR MAI CUNOSCUTE BRANDURI DE HAINE OUTLET DIN EUROPA.

SISTEMUL NOSTRU DE LUCRU, EXPERIENTA NOASTRA SI FURNIZORII NOSTRI NE PERMIT SA OBTINEM CELE MAI RECENTE STOCURI DE HAINE EN GROS SI CELE MAI BUNE PRETURI PENTRU A SATISFACE NEVOILE CLIENTILOR NOSTRI.

MAYA LUXURY CLOTHES – OFERĂ O GAMĂ DIVERSIFICATĂ DE ARTICOLE SI MIXURI IN PACHETE, CREATE SPECIAL PENTRU A INDEPLINII TOATE EXIGENTELE CERUTE.

74422023_540815850052883_6740512199644545024_nNOUL CONCEPT PE CARE DORIM SA-L ABORDAM IN COMPANIA NOASTRA ESTE ACELA DE A LE OFERI CLIENTILOR NOSTRI POSIBILITATEA DE A-SI ALGE SINGURI CALITATEA PE CARE O DORESC. ASTFEL CLIENTUL POATE SA-SI ALEAGA DIN PACHETELE PREDEFINITE (GOLD/SILVER/BRONZE/ YELLOW/ RED/ BLUE/ WHITE) CANTITATEA DORITA.

VANZARE SE FACE APLICAND PRETUL / KILOGRAM.

CANTITATEA MININIMA ACHIZITIONATA DE PERSOANELE JURIDICE, ESTE DE 10KG.

PACHETE

AM CREEAT 8 PACHETE, FIECARE FIIND COMPUS DIN ARTICOLE DE CALITATI DIFERITE, PENTRU A USURA ACHIZITIONAREA PRODUSELOR PE CARE CLIENTII NOSTRI SI LE DORESC.

ARTICOLELE NOASTRE VESTIMENTARE SUNT DE CEA MAI BUNA CALITATE SI IUBITE DE TOATA LUMEA CARE ADOPTA UN STIL MAI INDRAZNET, SOFISTICAT, ELEGANT SAU CASUAL. FIE CA TREBUIE SA MERGI LA O OCAZIE SAU LA SERVICIU LA NOI VEI GASI HAINE PE GUSTUL TAU. COLECTIILE NOASTRE SUNT ADECVATE ORICAREI VARSTE SI ORICARUI GUST.

Webp.net-resizeimage-134PENTRU CA STIM CAT DE OBOSITOR ESTE SA CAUTI PRIN MAGAZINE SI, DE MULTE ORI, FOARTE DIFICIL SA GASESTI CEEA CE DORESTI, IN OUTLET-UL MAYA LUXURY CLOTHES GASESTI TOTUL INTR-UN SINGUR LOC LA PRETURI ACCESIBILE.

Program – 8-17, de luni până vineri, în incinta Parcului Industrial Priboiu

CONTACT

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]