19 aprilie 2024
Şefii Poliţiei Dâmboviţa, puşi pe fapte mari! Şi-au băgat subalternii în priză!

Şefii Poliţiei Dâmboviţa, puşi pe fapte mari! Şi-au băgat subalternii în priză!

Lucrători din cadrul Poliţiilor Găeşti şi Titu şi Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat 6 percheziţii domiciliare în comuna Costeşti Vale pe linia infracţiunilor de furt din locuinţe şi anexe gospodareşti

Azi, în intervalul orar 06.00-10.00, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, Titu şi Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în com Costeşti Vale, sat. Merişu, la persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de furt din locuinţe şi anexe gospodăreşti, comise pe raza oraşelor Găeşti şi Titu şi comunelor limitrofe. In timpul acţiunii au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri şi anume: flex, aparat de susură, bormaşini, drujbe, mopede, electrocasnice, etc.

Totodată, au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti 6 persoane pentru audieri. De asemenea, în cadrul acţiunii au fost identificaţi şi arestati 2 barbaţi: L.C., de 49 de ani şi S.L., de 42 de ani, ambii din comuna Crângurile, sat Pătroaia, pe numele cărora instanţa de judecată a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoare pe o perioadă de 5 ani pentru L.C. şi 4 ani pentru S.L pentru săvârşirea infracţiunii de înşălăciune.

• Ieri, politiştii târgovişteni au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere

În ziua de 23 noiembrie a.c. , în intervalul orar 09.00-18.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au organizat şi executat o acţiune, pe raza Municipiului Târgovişte, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în cadrul campaniei naţionale “ALEGE VIAŢA” şi în conformitate cu obiectivele propuse în “Planul de măsuri pentru reducerea riscului rutier derulat în perioada martie-decembrie 2011 pe drumurile publice din judeţul Dâmboviţa ” .

În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 54 sancţiuni contravenţionale, valoarea totala a acestora însumând 6.110 lei, din care 14 pentru nerespectarea regimului de viteză, 12 pentru neportul centurii de siguranţă, 8 pentru defecţiuni tehnice, 6 pentru neacordare prioritate pietoni, 5 pentru traversarea neregulamentară a pietonilor şi 15 alte cauze. De asemenea, au fost reţinute 8 permise de conducere, din care: 6 pentru neacordare prioritate pietoni, 1 pentru circulatie pe sens opus şi 1 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ex: În ziua de 23 noiembrie 2011, in jurul orei 09.30, pe strada Calea Bucureşti, din Mun. Târgovişte, lucrători din cadrul Biroului Rutier şi Poliţiei Locale Târgovişte, au depistat în trafic o autoutilitară, condusă de numitul T.G., de 25 de ani, din com.Comişani.

În urma controlului efectuat s-a constatat că bărbatul transporta 149 de pâini ce urmau a fi distribuite pe raza Municipiului Târgovişte, iar pe factura prezentată era menţionat un alt mijloc de transport decât cel depistat în trafic. Cercetarile sunt continuate de lucrători ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa, urmand a se propune soluţie legală.

• A condus fără permis si sub influenţa băuturilor alcoolice

In noaptea de 24 noiembrie a.c., in jurul orei 00.50, lucratorii Formaţiunii Rutiere din cadrul Politiei Oraşului Fieni, in colaborare cu politiştii Formatiunii Ordine Publică Urbană l-au depistat pe numitul L.O., de 32 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Fieni, având permisul de conducere anulat şi o îmbibaţie alcoolică de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i s-au prelevat probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei. In cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa. • S-au constatat ilegalităţi în urma unor controale la 6 societăti comerciale

Ieri, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul Rutier si lucrători din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa au organizat şi executat o acţiune pe linia comercializării de legume şi fructe, la 4 societăţi comerciale, pe raza municipiului Târgovişte. Cu ocazia verificărilor efectuate au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.000 lei, întrucât nu deţineau documente legale de provenienţă ale bunurilor respective. Totodata, a fost ridicată în vederea confiscării suma de 450 lei, reprezentând contravaloarea bunurilor deţinute fără documente legale.

De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 50 litri băuturi alcoolice, fiind achiziţionată de la o persoană care nu avea autorizaţie de comercializare a băuturilor alcoolice.

La alte 2 societăţi comerciale au fost ridicate în vederea confiscării produse de îmbrăcăminte contrafăcute, în valoare de 1.900 lei, întrucât administratorul societăţii nu a prezentat documente privind autenticitatea acestora si 18 Kg lumânări, deoarece nu au fost respectate prevederile Legii 103/1992 privind producerea si comercializarea obiectelor de cult şi religioase. Se continuă cercetările urmând a de propune măsuri legale.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial