25 aprilie 2024
Edilul Târgoviştei – “Iarna nu ne va lua prin surprindere”

Edilul Târgoviştei – “Iarna nu ne va lua prin surprindere”

utilaje-iarna„Utilajele arată foarte bine, în pofida faptului că ele au fost folosite si iarna trecută, dar au fost întreţinute foarte bine. Suntem pregătiţi pentru activitatea de deszăpezire la nivelul Direcţiei de Salubritate care este operator licenţiat.

Avem un număr de 30 de utilaje plus încă 23 de freze. Acestea sunt utilajele pe care le avem în momentul de faţă. În situaţia în care vom avea o perioadă cu ninsori abundente, putem să mai apelăm la încă 42 de utilaje.

Nici iarna trecută nu a fost nevoie să apelăm la utilaje închiriate. În momentul de faţă avem stocuri suficiente de sare, de nisip, de clorură de calciu şi de combustibil astfel încât să intervenim oricând în mod oportun. Pe lângă utilaje, în acest moment, avem 150 de oameni pregătiţi să intervină, de la ECO SAL şi Municipal Construct plus personalul de la Direcţia de Salubritate, în total 300 de oameni.

Avem şi un plan de deszăpezire care prevede foarte clar activităţile ce trebuie să fie derulate. Avem trei zone în Târgovişte pe care se acţionează.

Avem nominal persoanele care răspund de deszăpezire, organizarea Dispeceratului, oricând să putem să intervenim. În concluzie, eu spun că suntem pregătiţi şi iarna nu ne va lua prin surprindere”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

„Ar trebui să cunoaştem cu toţii că acolo unde locuim, avem obligaţia de a curăţa ţurţurii, obligaţie ce revine proprietarilor prin Asociaţiile de proprietari.

Avem obligaţii de curăţarea zăpezii din faţa spaţiilor comerciale pe care le deţinem.

Sunt lucruri la care mai avem de lucru dar una peste alta, noi împreună cu cetăţenii o să o scoatem la capăt.

Vom acorda în continuare atenţie sporită unităţilor de învăţământ şi tuturor zonelor foarte aglomerate pentru a evita orice situaţie neplăcută”, a mai spus Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial