19 aprilie 2024

E OFICIAL! Când începe construcția fabricii de mașini de spălat, la Ulmi!

arctic„Anul viitor vom începe drumul Moreni- Tărgovişte-Comişani-Băleni, până la Sectorul Agricol Ilfov, drum care va fi făcut pe bani europeni. Este vorba de un proiect de 70 milioane de euro, de un drum modern care va asigura legătura judeţului Dâmboviţa cu Bucureştiul.

În al doilea rând, lucrul cel mai important este că în Masterplanul de Transport, poziţia 1 este ocupată de drumul Bâldana-Târgovişte pe 4 benzi şi Târgovişte- Sinaia modernizare, ceea ce înseamnă că până în 2020 şi acest lucru va fi rezolvat.

Al treilea lucru foarte important este că în luna noiembrie a.c. firma Arctic va începe construcţia celei mai mari fabrici de maşini de spălat rufe şi vase, dar şi de cuptoare cu microunde, la Ulmi.

Dar mai sunt încă 2-3 firme importante, tot din Turcia, furnizoare de componente pentru Arctic, care vor să investească în judeţul nostru. Unele vor veni la Târgovişte, una la Comişani, altele în jur.

Astfel vom rezolva problema cea mai grea a acestui judeţ, a locurilor de muncă. Vă rog să aveţi încredere în echipa noastră, care după cum vedeţi este una de oameni foarte valoroşi. Vă asigur că va fi bine pentru toată lumea din judeţul Dâmboviţa”, a declarat preşedintele CJ Dâmbovița, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial