Durere fără margini în familia poliţistului accidentat mortal. Manuel Ungureanu a lăsat în urmă doi copii | TargovisteNEWS

Durere fără margini în familia poliţistului accidentat mortal. Manuel Ungureanu a lăsat în urmă doi copii

emanuelDurere fara margini in familia politistului care si-a pierdut viata, in aceasta dimineata, in urma unui cumplit accident de circulatie.

Agentul şef adjunct Manuel Ungureanu lucra in politie de 13 ani. Era casatorit si tatal a doi baieti, cel mic de nici doi ani.

Parintii politistului si sotia acestuia sunt in stare de soc. Tatal agentului a declarat pentru targovistenews.ro ca fiul sau conducea prudent, avea experienta pe motocicleta si nu si-a pus niciodata viata in primejdie, mai cu seama ca isi iubea enorm familia.

motoi2GHEORGE UNGUREANU, tatăl poliţistului decedat: “A avut doua, trei motociclete pana acum, a lucrat pe motocicleta la politie, nu era sa zici neindemanatic, masina sta in curte…”

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]