Durere fără margini în familia poliţistului accidentat mortal. Manuel Ungureanu a lăsat în urmă doi copii | TargovisteNEWS

Durere fără margini în familia poliţistului accidentat mortal. Manuel Ungureanu a lăsat în urmă doi copii

emanuelDurere fara margini in familia politistului care si-a pierdut viata, in aceasta dimineata, in urma unui cumplit accident de circulatie.

Agentul şef adjunct Manuel Ungureanu lucra in politie de 13 ani. Era casatorit si tatal a doi baieti, cel mic de nici doi ani.

Parintii politistului si sotia acestuia sunt in stare de soc. Tatal agentului a declarat pentru targovistenews.ro ca fiul sau conducea prudent, avea experienta pe motocicleta si nu si-a pus niciodata viata in primejdie, mai cu seama ca isi iubea enorm familia.

motoi2GHEORGE UNGUREANU, tatăl poliţistului decedat: “A avut doua, trei motociclete pana acum, a lucrat pe motocicleta la politie, nu era sa zici neindemanatic, masina sta in curte…”

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]