Duminică, resfințirea Mânăstirii Dealu. Arhiepiscopia anunță prezența a 6000 de oameni | TargovisteNEWS

Duminică, resfințirea Mânăstirii Dealu. Arhiepiscopia anunță prezența a 6000 de oameni

hram-mdealuDuminică, 10 iunie, va avea loc resfințirea Mânăstirii Dealu. Reprezentanții Arhiepiscopiei Târgoviște anunță prezența a 6000 de oameni.

„Precizăm că, din motive de securitate, nu se va putea urca la Mânăstire cu autovehiculele personale, însă, cei dornici să participe la acest eveniment o vor putea face cu mijloacele de transport în comun, asigurate în mod gratuit de către Arhiepiscopia Târgoviștei și AITT.

Pelerinii care vor veni cu mijloace de transport personale, vor putea parca la baza dealului și vor putea utiliza, pentru a ajunge și pentru a coborî de la Mânăstire, două microbuze de transport persoane, în intervalul 07.00-16.00.

Acestea vor circula în regim de cursă specială transport Mânăstirea Dealu. Rugăm pe toți cei care vor fi afectați de aceste restricții temporare să fie înțelegători și binevoitori, și să respecte îndrumările agenților de circulație, deoarece este vorba despre un eveniment unic, cu certe rezonanțe istorice în acest An Centenar”, a declarat pr. Ionuț Ghibanu, vicar eparhial.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]