19 aprilie 2024
Dublă tragedie! Mamă şi fiu, sicriu lângă sicriu

Dublă tragedie! Mamă şi fiu, sicriu lângă sicriu

into2Tragedie la Corneşti. O femeie de 78 de ani şi fiul ei de 58 au murit intoxicaţi cu gazul emanat, cel mai probabil de instalaţia improvizată cu ajutorul căreia îşi încălzeau locuinţa.

into4Bărbatul conectase o butelie la sobă, iar vecinii povestesc că mama sa i-a cerut, în ultimele zile, să renunţe la această soluţie. Însă el a asigurat-o că nu e niciun pericol. Oamenii spun că, atunci când i-au găsit pe cei doi, în casa mirosea puternic a gaze.

into4Proprietara era văduvă şi locuia cu fiul ei, necăsătorit şi fără copii. O vecină a fost cea care a făcut descoperirea şocantă. Bărbatul era decedat lângă uşă, iar mama lui, în agonie, în dormitor.

into3Constanța Istrătescu, martor: „Mi-au dat să le cumpăr patru sticle cu suc, le-am lăsat aici. Mai târziu, am trecut spre centru şi am văzut sticlele tot acolo. Când m-am întors, tot acolo. Am intrat la bănuieli. Când am intrat, erau gaze multe, am pus vecina sa le stingă, se auzea fâsâind acolo.”

intoMartorii au sunat la 112 şi au cerut de urgenţă intervenţia unei ambulanţe, sperând că măcar bătrâna mai poate fi salvată. Femeia a fost preluată de un echipaj de la ambulanţă, însă pe drum, din nefericire, a intrat în stop cardio-respirator. A fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, unde medicii au continuat manevrele de resuscitare. În cele din urmă, i-au declarat şi ei decesul.

Apropiaţii povestesc că abia puteau respira în momentul în care au pătruns în locuinţa celor doi.

into1Maria Chică, rudă a victimelor: „De la butelie… A dat drumul la butelie şi făcea focul cu ea. Şi s-au stins gazele, probabil, asta a fost tot.”

Niculina Dobre, vecină: „Aseară a fost la noi în casă. A stat şi a spus: ‘Mă duc acasă, Ionele.’ Şi la 12 a sunat fata asta: ‘Vino finule, că sunt morţi!’”

Vecină: „Femeie bună… Şi bărbat şi copiii, nu mai spun cât de buni, cuminţi. Nu au făcut nicio greşeală cu nimeni.”

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu certitudine dacă instalaţia de încălzire a produs dublă tragedie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial