28 martie 2024

Dublă tragedie la Ghergani. A murit şi ginerele femeii care a pierit în incendiul devastator

arsiVin veşti negre din Bucureşti. Medicii anunţă că a murit şi ginerele femeii care a pierit, ieri, în incendiul devastator de la Ghergani.

arsi5Bărbatul, de 61 de ani, fusese  preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital în Capitală, dar starea lui era critică.

Incendiul izbucnit în gospodăria familiei  a cuprins iniţial locuinţa. În scurt timp însă, flăcările au înghiţit şi un garaj, dar şi o anexă aflată în apropiere. Oamenii, proprietarii unor farmacii, erau acasă în acel moment.

arsi3Vecină: “Erau flăcările foarte mari. Am sărit! Ne-am dus şi am oprit gazele, că am auzit că a bubuit.”

Vecin: “Am văzut un fum că a ieşit prin astea şi a luat foc.”

arsi6Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de la pompieri şi ambulanță. Din păcate, însă pentru bătrână nu s-a mai putut face nimic, a fost declarată decedată.

arsi1Ginerele femeii în vârstă de 83 de ani a suferit arsuri grave, pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului, şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Potrivit primelor date, o defecţiune a instalaţiei de gaz ar fi dus la această tragedie.

arsi4Marius Caraveţeanu, primarul oraşului Răcari: ”Înţeleg că de la o defecţiune la instalaţia de gaze, a avut loc o explozie, urmată de incendiu. O persoană arsă, în stare gravă, la spital.”

arsi2Focul a distrus şi o maşină aflată în garajul oamenilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial