18 aprilie 2024

Drumul spre Dichiu rămâne închis până pe 21 octombrie

muntepCOMUNICAT DE PRESĂ

 

Pentru  realizarea,  în  condiții  de  siguranță,  a  lucrărilor de poduri din cadrul obiectivului  de  investiții ,,Drum de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga”, perioada de închidere a circulației rutiere, pe acest traseu, se extinde până la data de 21.10.2018.

Restricțiile de circulație impuse până la această dată, pe traseul acestui obiectiv, au fost făcute cunoscute publicului, prin comunicatul Consiliului Județean Dâmbovița din data de 19.07.2018.

Prelungirea perioadei de închidere a circulației se datorează atât condițiilor dificile de execuție și intervenție a utilajelor specifice, cât și necesității programării unor verificări de calitate din partea Inspectoratului de Stat în Construcții pentru lucrările deja executate.

Accesul în Platoul Padina – Peștera se realizează pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peștera, iar în Platoul Dichiu – Piatra Arsă, pe traseul  DJ 713 (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Cabana Dichiu – Intersecție drum Piatra Arsă.

În vederea unei bune informări și din motive de siguranță, constructorul va realiza semnalizarea rutieră în următoarele puncte:

–         intersecţia DN 71 cu DJ 713 – Cota 1000

–         intersecţia DJ 713 cu drumul de legătură, la Cabana Dichiu

–         intersecţia DN 71 cu DJ 714 – sat Glod

–         intersecţia DJ 714 cu drumul de legătură, la Zănoaga

 

Pentru evitarea producerii de accidente rutiere, participanților la trafic li se recomandă să  respecte semnificația semnalizării rutiere și să circule prudent, cu viteză redusă și cu atenție, pe sectoarele asfaltate și pietruite ale DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peștera.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat participanților la trafic și vă asigurăm atât de bunele intenții, cât și de interesul instituției noastre de a reduce, la limita minimă și cu sprijinul constructorului, perioada de restricții impusă.

 

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial