18 aprilie 2024
Drumul expres Găeşti – Târgovişte – Ploieşti, în Master Planul General de Transport!

Drumul expres Găeşti – Târgovişte – Ploieşti, în Master Planul General de Transport!

drumex“O veste excelentă pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea infrastructurii pe termen mediu și lung: Drumul expres Găești – Târgoviște – Ploiești (cu continuare spre Buzău – Brăila) a fost inclus în Master Planul General de Transport, document strategic care fundamentează marile investiții în infrastructura de transport pentru perioada 2014 – 2030!

E un proiect uriaș ca importanță și ca potențial de dezvoltare pe care-l oferă zonei și includerea lui în Master Plan e o șansă pe care… suntem obligați să o fructificăm. Am spus-o și o spun continuu: Guvernul condus de Victor Ponta este un prieten al județului Dâmbovița.

Desigur, lucrurile de asemenea anvergură nu se vor întâmpla imediat. Repet și aici ceea ce le spun dâmbovițenilor cu care mă întâlnesc în teritoriu: eu nu voi înșira povești despre cum vom face și vom desface noi de azi pe mâine. Dacă vreți să fiți amăgiți și mințiți la modul ăsta, puteți căuta în altă parte. Prefer să prezint lucrurile așa cum sunt ele în realitate și cred că acesta e modul corect de comunicare. DA, avem un proiect mare în față. El se adaugă și altora, la fel de importante (DN 7 Bâldana – Titu și DN 71 Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Sinaia). Sunt investiții URIAȘE pe care le putem dezvolta treptat, în mai mulți ani de-aici înainte. Eu am credința că proiectele durabile, temeinice, de mari dimensiuni sunt cele de care avem nevoie. Altminteri, vom construi la nesfârșit locuri de joacă și nu vom ajunge nicăieri”, spune Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial