Dramă: Ce ar fi împins-o la moarte pe femeia din Glodeni, descoperită înecată în fântână | TargovisteNEWS

Dramă: Ce ar fi împins-o la moarte pe femeia din Glodeni, descoperită înecată în fântână

sglo6O femeie din Dâmbovița a fost găsită fără viață în fântâna din curtea casei. sgloApropiații cred că ar fi recurs la un gest extrem pentru că în ultima perioadă se lupta cu depresia.

sglo1Femeia în vârstă de 64 de ani divorţase de curând şi avea patru copii: trei fete şi un băiat. Locuia într-o gospodărie din comună Glodeni din Dâmboviţa împreună cu băiatul, nora şi nepoţii ei. sglo3Din cauza căsniciei nefericite, spun apropiaţii, ar fi căzut în depresie şi ar fi recurs la gestul extrem într-un moment în care era singură acasă.

sglo4Vecinii susţin că femeia ar fi stat mai mult de o oră în apă şi nu a mai putut fi salvată.

Prietenele ei povestesc că era tot mai abătută în ultima perioadă.

sglo7Potrivit anchetatorilor, toate indiciile duc spre o sinucidere, însă vor continua cercetările în acest caz.

sglo2În acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceştia trebuie să desluşească dacă vobim despre o moarte accidentală sau despre o sinucidere.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]