15 aprilie 2021
Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița, dezvăluiri despre ”cacealmaua” PSD

Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița, dezvăluiri despre ”cacealmaua” PSD

”Ultimele zile ar fi trebuit să fie strict despre realizarea Bugetului de Stat, un proiect atât de important acum, într-o perioadă complicată și imprevizibilă dar și un moment de cotitură, de vreme ce reforma reală, atât de așteptată de noi toți, e acum cu adevărat posibilă. Cu toate acestea, mă încarcă un gust amar, asistând la mascarada PSD care încearcă, odată în plus, să confiște un moment istoric, anume cel mai mare buget dedicat investițiilor. Cum fac ei asta? Jucând la „cacealma”, cu ajutorul a peste 3000 de amendamente. Unele mai absurde decât altele, fie interpretând bugetul drept un sac fără fund, numai bun de „jumulit”, fie fiind pregătiți să strige că „ceilalți” sunt de vină pentru că proiectele lor nu au fost aprobate.

Câteva exemple ale acestor proiecte ale lor, care „vizau” Dâmbovița:

• 2.435.000 lei pentru creșterea eficienței energetice și gestionarea energiei pentru Grădinița din Dărmănești

• 350.000 lei pentru amenajarea unei stații de încărcare a mașinilor electrice în Dragomirești

• „??? mii” lei (da, așa au trecut într-un act oficial, probabil pentru a înlocui cu orice sumă doresc) pentru dotarea complexului sportiv din Ocnița.

Lista continuă cu mii de astfel de „proiecte” pentru fiecare județ, fiecare cu o valoare de minimum câteva sute de mii de lei.

O cacealma în toată regula și un nou mod de a submina conceptul de „Buget de Stat”. De data aceasta însă, după atât de mult timp, din acest buget nu se vor mai „scurge” bani în buzunarele vreunui grup de interese și nici nu vor mai exista proiecte cu sume scrise din creion, ale căror valoare să nu fie cea reală.

De data aceasta, banii vor fi cheltuiți onest și transparent, în folosul și cu gândul la oameni și comunități. Indiferent cât vor încerca cei la PSD să manipuleze mai departe. #RevoluțiaBuneiGuvernări”, a declarat Dragoș Popescu, senator USR PLUS de Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial