20 aprilie 2024

Dragomirești – S-a urcat la volan deși avea permisul suspendat! Ce i s-a întâmplat

rutiInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, cercetate de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din Dragomirești au oprit pentru control, pe raza localităţii, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, căruia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

De asemenea, polițiștii din Fieni au depistat un tânăr de 26 de ani, din Buciumeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 71, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor doi, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza orașului Titu, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Costeștii din Vale.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autovehiculul a fost radiat din circulație din luna martie 2016.

Un alt bărbat, din județul Giurgiu, a fost depistat în timp ce conducea pe raza localității Poiana o autoutilitară neînmatriculată în circulație.

 

Cei în cauză sunt cercetați pentru comiterea infracţiunii de punere în circulație ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial