Dragodana – Un bărbat şi o femeie vindeau “apă chioară” în loc de motorină | TargovisteNEWS

Dragodana – Un bărbat şi o femeie vindeau “apă chioară” în loc de motorină

motorinaDouă persoane din Argeș, cercetate de polițiștii de la Dragodana

Polițiștii de la Postul de Poliție Dragodana au probat activitatea infracțională a două persoane, un bărbat și o femeie, din Argeș, bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în după amiaza zilei de 9 martie a.c., cei în cauză ar fi vândut unui bărbat 40 de litri de lichid presupus a fi motorină.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

 Pentru a nu deveni victima unei înșelăciuni, polițiștii le recomandă cetățenilor:

Fiţi prudenţi! Nu vă lăsați păcăliți de persoanele rău intenționate!

Vă recomandăm să evitați cumpărăturile de la persoane necunoscute sau de la străinii care vă abordează pe stradă sub pretextul de a vă prezenta diferite “oferte”.

În situația în care decideți să cumpărați bunuri de la persoane necunoscute, adoptați un comportament responsabil și nu vă lăsați încântați de prețul scăzut al produselor.

Încercați pe cât posibil să verificați autenticitatea bunurilor pe care intenționați să le achiziționați. Dacă au o calitate îndoielnică nu le cumpărați!

Life-Style

La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, de Florii! Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor

Creștinii ortodocşi celebrează, duminică, Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele – evocând intrarea lui Iisus în Ierusalim -, dar și una a celor cu nume de floare. Duminica Floriilor sau a Stâlpărilor (după denumirea ramurilor de palmier sau finic cu care a fost întâmpinat Iisus la intrarea în Ierusalim, n.r.) [...]