Dragodana – Un bărbat şi o femeie vindeau “apă chioară” în loc de motorină | TargovisteNEWS

Dragodana – Un bărbat şi o femeie vindeau “apă chioară” în loc de motorină

motorinaDouă persoane din Argeș, cercetate de polițiștii de la Dragodana

Polițiștii de la Postul de Poliție Dragodana au probat activitatea infracțională a două persoane, un bărbat și o femeie, din Argeș, bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în după amiaza zilei de 9 martie a.c., cei în cauză ar fi vândut unui bărbat 40 de litri de lichid presupus a fi motorină.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

 Pentru a nu deveni victima unei înșelăciuni, polițiștii le recomandă cetățenilor:

Fiţi prudenţi! Nu vă lăsați păcăliți de persoanele rău intenționate!

Vă recomandăm să evitați cumpărăturile de la persoane necunoscute sau de la străinii care vă abordează pe stradă sub pretextul de a vă prezenta diferite “oferte”.

În situația în care decideți să cumpărați bunuri de la persoane necunoscute, adoptați un comportament responsabil și nu vă lăsați încântați de prețul scăzut al produselor.

Încercați pe cât posibil să verificați autenticitatea bunurilor pe care intenționați să le achiziționați. Dacă au o calitate îndoielnică nu le cumpărați!

Life-Style

Regulile de călătorie cu avionul se schimbă din iunie. Măsuri pentru pasageri și personal

Agenția Europeană de Siguranță în Aviație a emis un ghid pe baza căruia fiecare aeroport şi linie aeriană vor impune măsuri pentru pasageri și personal. Dacă un pasager are febră de peste 38 de grade, îi este luată din nou temperatura, apoi este consultat de un medic, eventual, chiar pe aeroport. Aeroporturile sunt încă goale, [...]