20 aprilie 2024
Două fete, de 14 şi 15 ani au furat BMW-ul X6 al unui prieten şi s-au răsturnat în pădurea de la Dragomireşti

Două fete, de 14 şi 15 ani au furat BMW-ul X6 al unui prieten şi s-au răsturnat în pădurea de la Dragomireşti

Două adolescente din Târgovişte, de 14, respectiv 15 ani, au furat mașina unui prieten și au pornit, ilegal, la o „scurtă plimbare”.

Foarte scurtă, pentru că după puţin timp s-au răsturnat cu autoturismul de teren lângă o pădure. Fetele au scăpat doar cu răni ușoare, însă mașina a fost distrusă aproape complet.

Fetele, una de 15 ani şi cealaltă de 14 ani, au găsit cheia de rezervă a autoturismului în casa bărbatului, au pornit maşina şi au plecat la plimbare, plimbare care s-a terminat repede.

Aventura celor două fete a început în parcarea unui complex rezidențial. De acolo, au furat autoturismul, au apucat să parcurgă aproximativ 15 kilometri și au făcut accident.

Tânărul de 28 de ani povestește că a muncit ani de zile în Anglia pentru a-și cumpăra mașina. În prezent, locuiește într-un cartier nou de la marginea orașului Târgoviște. În momentul în care fetele au produs accidentul, el se afla la muncă, în Buftea.

Reporter„Sunt prietene de-ale dumneavoastră?”

Gabriel Panaitescu, proprietarul mașinii furate„Da. M-a sunat Poliția de la Dragomirești.”

Reporter„Ce v-au zis?”

Proprietar„Să ajung repede, pentru că sunt proprietarul mașinii și cineva s-a răsturnat cu ea.”

Proprietarul mașinii spune că le-a cunoscut pe cele două fete de puțin timp, însă acestea au reușit să îi câștige încrederea destul de repede. Le-a lăsat în locuința lui și a plecat la muncă, dar ca măsură de siguranță a ascuns, totuşi, o sumă importantă de bani chiar în mașină.

Gabriel Panaitescu, proprietarul mașinii furate: „I-am pus în torpedou, la mașină.”

Reporter„Câți bani?”

Proprietar„9.000 de lei, ca să nu umble la ei. Am încuiat mașina și am luat cheia. Văd că a căutat și a găsit cheia de rezervă.”

Primele indicii arată că la volan s-ar fi aflat fata de 14 ani, iar în dreapta, prietena ei, de 15 ani.

Marius Buga, Pro TV: Cele două adolescente au fost preluate de echipajele de la Ambulanță și transportate la spital, pentru îngrijiri și investigații.

Între timp, polițiștii au deschis cercetările și urmează să stabilească cine s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial