Două eleve, luate pe capotă de un BMW, lângă Liceul Petru Cercel, în Târgovişte | TargovisteNEWS

Două eleve, luate pe capotă de un BMW, lângă Liceul Petru Cercel, în Târgovişte

accp2Două eleve de 16 ani din Dâmbovița au ajuns la spital după ce au fost lovite de o mașină, la scurt timp după ce au ieșit de la ore.

accp3Accidentul s-a produs în Târgovişte, unde se află liceul în care învaţă fetele. Şoferul, în vârstă de 21 de ani, susţine că nu le-a văzut, şi nu îşi explică cum s-au petrecut lucrurile.

accp4Fetele porniseră spre autogara din oraş pentru a pleca spre casă, însă au apucat să facă doar câţiva paşi când au fost lovite de maşină.

accp1Poliţiştii urmează să stabilească dacă accidentul s-a produs sau nu pe trecerea de pietoni, dar şi viteza cu care mergea şoferul.

accp5Mădălin Gabriel Bucur, şoferul cercetat: “Erau două fete, m-am asigurat la trecere, nu era nimic, am plecat, când m-am trezit cu ele pe capotă.” 

accp6Reporter: “Pe trecere?”

Şofer cercetat: “Nu, după trecere. Eram trecut de trecere. Nu am realizat ce au făcut, am plecat de acolo, nu era nimeni şi m-am trezit cu ele pe parbriz”.

accpSursa: Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]