29 martie 2024
Două case au ars, seara trecută, la Raciu şi Comişani

Două case au ars, seara trecută, la Raciu şi Comişani

COMUNICAT DE PRESĂ

Incendii la două locuințe în localitățile Comișani și Raciu

În cursul serii și nopții de ieri, 31.03.2021, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați să intervină pentru stingerea unor incendii izbucnite la două locuințe din localitățile Comișani și Raciu.

În localitatea Comișani, la ora 20.50, trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de intervenție cu apă și spumă au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Din primele cercetări se pare că focul a fost provocat de un coș de fum deteriorat.

A ars acoperișul casei pe o suprafață de cca. 70 mp, materiale textile, mobilier și electrocasnice dintr-o cameră și un hol al locuinței.

În jurul orei 02.49, 01.04.2021, două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, tot de la Detașamentul Târgoviște, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit, de această dată, în localitatea Raciu, tot la o locuință.

Din primele cercetări se pare că un scurtcircuit la un cablu electric defect ori neizolat corespunzător a provocat producerea incendiului.

Flăcările au distrus acoperișul casei pe o suprafață de cca. 120 mp, trei camere de la etajul construcției, obiecte de îmbrăcăminte, mobilier și electrocasnice aflate în interior.

Din fericire, la cele două incendii nu au existat victime. Intervenția rapidă a pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la construcțiile învecinate.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial