16 aprilie 2024
Dosare penale pentru trei şoferi prinşi la volan sub influenţa alcoolului

Dosare penale pentru trei şoferi prinşi la volan sub influenţa alcoolului

Dosare penale întocmite de polițiști sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Pe parcursul acestui weekend, polițiștii de la rutieră au fost prezenți pe raza întregului județ, acționând pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, prevenirea producerii unor evenimente rutiere și combaterea încălcării regulilor de circulație pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au depistat, pe raza localităților Șuța Seacă, Grozăvești și Dragomirești, trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, în timp ce conduceau autoturisme, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorii auto au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,49 și 0,85 m/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii efectuează cercetări și după ce un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgoviște, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului și a unor substanțe psihoactive, a fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice.

În toate situațiile, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial