Dosare penale – Conducere sub influenţa drogurilor, fără permis şi cu alcoolemie peste limita legală | TargovisteNEWS

Dosare penale – Conducere sub influenţa drogurilor, fără permis şi cu alcoolemie peste limita legală

accol5Cercetați pentru infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Polițiștii din Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele a patru persoane pentru săvârșirea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, un tânăr de 18 ani, din Giurgiu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Brezoaele, pe drumul județean 601A, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt tânăr de 20 de ani, din Târgoviște, a fost surprins de polițiști la volanul unui autovehicul în timp ce se alfa sub influența unor substanțe psihoactive.

Totodată, un bărbat de 33 de ani, este cercetat de polițiști după ce ar fi condus un autoturism, deși nu deținea permis de conducere, iar un altul, în vârstă de 53 de ani, după ce ar fi condus în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, cei doi bărbați de 33 și 53 de ani, au fost implicați în două evenimente rutiere, produse pe raza localităților Târgoviște și Românești, din care au rezulta doar cu pagube materiale.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]