19 aprilie 2024

Doi soţi sunt în stare gravă după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o maşină

caru6Accident grav aseară pe șoseaua care leagă Corbii Mari de Teleorman.

Doi soți au fost răniți după ce căruța în care se aflau a fost spulberată de o mașină.

caru4Șoferul, un tânăr de 30 de ani, susține că atelajul nu ar fi fost semnalizat și că i-ar fi apărut brusc în față.

Rudele răniților spun însă că mașina ar fi avut viteză prea mare și din această cauză nu ar fi reușit să evite impactul.

caru2Cei doi soți se întorceau cu căruță de la muncă, iar la un moment dat au fost izbiți în plin de o mașină ce venea din spatele lor. Șoferul mașinii în vârstă de 30 de ani, susține că atelajul nu era semnalizat

caru5Daniel Cojocaru, șofer: „N-am văzut absolut nimic. Dintr-o dată am văzut-o la un metru în fața mea. M-am trezit cu airbagurile sărite. Vă dați seama că opream, doar nu sunt nebun.”

Bărbatul de 64 de ani și femeia de 56 care se aflau în căruță sunt părinții a opt copii. Când au auzit de cele întâmplate, rudele au venit de urgență la locul accidentului.

caru3Cătălin Costache, fiul victimelor: „Veneau de aici, din sat. Aveau lanternă, vestă, stopuri pe căruță. A avut viteză și stătea cu ochii în telefon, nu e pic de frână.”

Apropiații victimelor sunt revoltați și spun că nu înțeleg cum de șoferul nu a văzut căruța, mai ales că era semnalizată.

Localnic: „Stopuri, vestă, lanternă la dânșii. Viteză! Frâna, unde e frâna? Măcar un metru de frână.”

Salvatorii au reușit să îi stabilizeze pe cei doi soți și i-au transportat la spital pentru îngrijiri.

caru1În stare gravă, cei doi soți au fost preluați de echipajele de la ambulanță și transportați la Spitalul Județean din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații. caru7Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs acest accident

caru4Polițiștii vor stabili acum cu ce viteză conducea șoferul și dacă persoanele din căruță circulau sau nu regulamentar.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial