19 martie 2024

Doi soți, găsiți morţi în locuinţa lor, din Târgovişte. Ipoteza șocantă a fiicei lor

sot4O descoperire şocantă a fost făcută marți seară, într-un bloc din oraşul Târgovişte. Doi soţi, de 82 şi 87 de ani, au fost găsiţi morţi în locuinţa lor.

sot2Anchetatorii încercă să afle dacă este vorba despre un accident provocat de o scurgere de gaze sau despre o crimă urmată de sinucidere.Mai ales că rudele susţin că între cei doi existau tensiuni şi scandaluri dese.

sot5Cei doi bătrâni locuiau într-un bloc de lângă fosta autogară din Târgovişte. O vecină a intrat la bănuieli după a văzut că pensionarii nu şi-au luat plicurile de la uşa de zile bune.

Reporter: De cât timp nu v-aţi mai văzut vecinii?
Vecină: De 6 zile.
Reporter: Bănuiţi că de atunci să fi fost morţi?
sot1Vecină: Da. Eu le-am pus plicurile. Şi astăzi am sesizat că nu s-au mişcat plicurile. Şi am sunat pe domnul administrator şi dumnealui a sunat la 112.

sotCu ajutorul unei scări, pompierii au reuşit să pătrundă în locuinţa de la etajul unu. Acolo i-au găsit pe proprietari fără suflare. Criminaliştii au sosit la faţa locului şi strâng probe pentru a afla cum şi-au pierdut viaţa oamenii.

Fiica femeii decedate se teme că nu cumva mama ei să fi fost ucisă de bătrânul cu care locuia, iar apoi acesta să îşi fi luat zilele.

Mariana Hampu, fiica victimelor: E mama mea, el nu e tatăl meu.
Reporter: O bătea?
sot7Mariana Hampu: Da, o bătea.
Reporter: Bănuiţi să îi fi făcut rău?
Mariana Hampu: Eu aşa cred…

Şi sora victimei crede că e ceva necurat la mijloc, mai ales că aceasta se plângea des că duce un trai greu cu bărbatul.

sot8Eu cred că el a făcut ceva! Asta bănuiesc. Dacă nu e de gaze… el a bătut-o şi…”, spune Veronica Predescu, sora femeii decedate.

„I-am găsit morţi, sunt socrii mei. Am dat mereu telefoane, nu ne-au răspuns…”, spune Vasile Hampu, ginerele victimelor.

sot6Nu este exclusă însă nici ipoteza că soţii să fi sfârşit intoxicaţi cu monoxid de carbon.

„Cred că de la gaze, da… i-am găsit morţi în casă…”, spune o rudă a victimelor.

sot3Cadavrele, intrate deja în descompunere, au fost preluate de medicii legişti, iar după autopsie se va afla exact cauza morţii celor doi bătrâni.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial