19 aprilie 2024

Doi soţi de 80 de ani, din Bezdead, au fost jefuiţi de un individ după ce au făcut greşeala să cumpere un chilipir de la el

bezd5Doi soţi de 80 de ani, din Bezdead, au fost jefuiţi de un individ după ce au făcut greşeala să cumpere un chilipir de la el.

bezd6Suspectul, însoţit de un complice, le-a bătut la uşă şi le-a spus că vinde pilote ieftine, dar la număratul banilor, a profitat de neatenţia lor şi le-a luat toţi cei 2.400 de lei pe care îi aveau puşi deoparte. Culmea, după ce a fost prins hoţul a reuşit să-i convingă pe bătrâni să-l ierte.

bezd2Cei doi pensionari locuiesc singuri pe o stradă lăturalnică din comună Bezdead. Suferinzi şi lipsiţi de putere, au făcut nesăbuinţă să-i primească pe necunoscuţi în casă.

bezdCopiii celor doi i-au mustrat pe bătrâni pentru greşeala făcută, dar aceştia au scuze: străinii se lăudau că au prieteni în sat.

bezd4Copiii bătrânilor, care locuiesc pe aceeaşi stradă, au montate camere de supraveghere. În imaginile înregistrate se putea vedea numărul de înmatriculare al maşinii suspecţilor şi aşa poliţiştii le-au dat de urmă. I-au audiat şi cel care a luat banii a mărturisit totul.

bezd1Suspectul, un individ de 40 de ani, din Braşov, a reuşit să scape de dosarul penal pentru furt calificat şi nu a fost reţinut de poliţişti. Şi-a recunoscut fapta, a restituit banii bătrânilor, iar aceştia şi-au retras plângerea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial