20 aprilie 2024
Doi soți, de 41 și 45 de ani, au murit într-un accident de circulație provocat de un șofer, de 75 de ani

Doi soți, de 41 și 45 de ani, au murit într-un accident de circulație provocat de un șofer, de 75 de ani

Tragedie, luni, pe Drumul Național 72A, in județul Dâmbovița. Doi soți au murit după ce mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un autoturism condus de un șofer de 75 de ani.

Din primele date, șoferul vinovat ar fi intrat într-o depășire neregulamentară şi nu a reușit să evite impactul cu vehiculul care venea din sens opus.

Cei doi soţi se aflau în mașină împreună cu fiul lor, de 19 ani. Veneau pe drumul dintre Drăgăești Pământeni și Târgoviște. Pe drum, un autoturism condus de un şofer de 75 de ani, care ar fi intrat într-o depășire riscantă din primele date ale poliţiei, i-a lovit în plin. Femeia și bărbatul nu au mai avut nicio șansa. Fiul lor, grav rănit, a fost dus de urgență la spital.

La faţa locului au venit echipajele de la descarcerare, pompierii și polițiștii. Și șoferul de 75 de ani a fost dus cu răni la spital.

Au fost trei victime în accident, două de sex masculin, una se sex feminin, dintre care două persoane prezentau semne incompatibile cu viaţa. A fost găsită o persoană încarcerată care prezenta semne vitale, a precizat reprezentantul ISU.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial