20 aprilie 2024
Doi soţi au rămas încarceraţi după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un microbuz cu muncitori

Doi soţi au rămas încarceraţi după ce maşina în care se aflau a fost izbită de un microbuz cu muncitori

accgu4Accident de circulaţie în sensul giratoriu de la Gulia, pe Drumul Naţional 7, în Tărtăşeşti. Doi soţi, de 49 şi 52 de ani, pasageri într-o maşină, au rămas încarceraţi după ce autoturismul a fost izbit în plin de un microbuz cu muncitori.

accgu1Pentru salvarea celor doi răniţi, la faţa locului a aterizat un elicopter SMURD şi au intervenit mai multe echipaje de la ambulanţă.

accgu7La volan autoturismului se afla o femeie, de 48 de ani, pe scaunul din dreapta, o colegă, iar pe bancheta din spate era soţul acesteia. Oamenii se întorceau de la serviciu, din Capitală, şi mai aveau doar câţiva kilometri până acasă. Într-un sens giratoriu a avut loc impactul.

accguMarius Buga, Pro TV: “În urma impactului violent, bărbatul de 49 de ani a fost grav rănit. Omul a fost pur şi simplu aruncat din autoturism. A fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la o clinică din Capitală”.

Femeia care se afla la volan susţine că se afla deja în sensul giratoriu când ar fi apărut în viteză microbuzul cu muncitori, care nu ar fi frânat la timp, şi i-ar fi izbit în plin.

accgu3Șoferiță: “Eram să ies din sensul giratoriu, eram în sens, nici nu l-am văzut. Vă daţi seama, avea viteză nu l-am văzut”.

accgu2Martor: “Făcând sensul giratoriu nu li se acorda prioritate maşinilor care intră în sensul giratoriu, e logic. După cum e poziţionat autoturismul lovit”.

Şoferul microbuzului, un bărbat de 48 de ani, transporta mai mulţi muncitori de la o unitate militară din Târgovişte, către o comună din apropiere.

accgu6Șoferul microbuzului: “Doamna nu a dat semnal, într-adevăr aveam cedează, doamna nu a dat semnal, vedeţi urmele, eram la jumătatea sensului giratoriu. A intrat direct să vină către… şi s-a întâmplat necazul”.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cine este vinovat pentru producerea accidentului.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial