Doi şoferi din Târgovişte s-au ales cu dosar penal după ce au fost opriţi în trafic | TargovisteNEWS

Doi şoferi din Târgovişte s-au ales cu dosar penal după ce au fost opriţi în trafic

hott3Conducători auto, aflați în stare de ebrietate, depistați de polițiștii de la rutieră

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului.

Totodată, un alt bărbat de 31 de ani, aflat în stare de ebrietate, fost surprins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Târgoviște.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Pe numele bărbaților, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]